Last ned, se eller skjul fjernede elementer

I innstillingene for Google Ads Editor kan du angi om du ønsker å laste ned fjernede kampanjer og annonsegrupper, og om du ønsker å se eller skjule fjernede elementer som er lastet ned.

Innstillinger for nedlasting

For å angi om fjernede kampanjer og annonsegrupper skal lastes ned i Google Ads Editor, gjør følgende:

1. Velg Verktøy > Innstillinger (Windows) eller Google Ads Editor > Innstillinger (Mac).
  2. Gå til «Last ned og vis»-fanen, og merk av eller fjern avmerkingen for Last ned kampanjene og annonsegruppene som er fjernet.
  3. Klikk på OK.

De oppdaterte innstillingene trer i kraft neste gang du laster ned kontoen din (Konto > Fullstendig nedlasting).

Innstillinger for visning og skjuling

Hvis du har lastet ned fjernede elementer i Google Ads Editor, kan du når som helst velge om du ønsker å se eller skjule dem.

1. Velg rullegardinmenyen i overskriften for kontotreet.
  2. Velg hvilke typer kampanjer og annonsegrupper du ønsker å se i kontotreet. Alle de andre elementene blir skjult.
  3. For å se alle elementene, velg Alle kampanjer og Annonsegrupper, eller klikk på Tilbakestill til standarder.