Poistettujen kohteiden lataaminen, näyttäminen tai piilottaminen

Google Ads Editorin asetuksissa voit määrittää, ladataanko poistetut kampanjat ja mainosryhmät ja haluatko näyttää tai piilottaa poistettuja kohteita, jotka on ladattu.

Asetukset lataamista varten

Toimi seuraavasti, jos haluat määrittää, lataako Google Ads Editor poistetut kampanjat ja mainosryhmät:

1. Valitse Työkalut > Asetukset (Windows) tai Google Ads Editor > Asetukset (Mac).
  2. Valitse Lataa ja näytä -välilehdellä Lataa poistetut kampanjat ja mainosryhmät tai poista kohdan valinta.
  3. Valitse OK.

Päivitetyt asetukset tulevat voimaan, kun seuraavan kerran lataat tilisi (Tili > Täysi lataus).

Asetukset näyttämistä ja piilottamista varten

Jos olet ladannut poistettuja kohteita Google Ads Editoriin, voit päättää milloin tahansa niiden näyttämisestä tai piilottamisesta.

1. Klikkaa tilin puunäkymän otsikossa näkyvää avattavan valikon nuolta.
  2. Valitse sellaiset kampanjoiden ja mainosryhmien tyypit, jotka haluat nähdä tilin puunäkymässä. Kaikki muut kohteet piilotetaan.
  3. Jos haluat nähdä kaikki kohteet, valitse Kaikki kampanjat ja Kaikki mainosryhmät tai valitse Palauta oletusarvot.

Aiheeseen liittyvät linkit