Baixar, veure o amagar els elements que s'han tret

A la configuració de Google Ads Editor podeu especificar si voleu baixar les campanyes i els grups d'anuncis que heu tret, i també si voleu veure o amagar els elements trets que heu baixat.

Configuració per baixar elements

Per especificar que Google Ads Editor baixi les campanyes i els grups d'anuncis que heu tret, seguiu aquests passos:

1. Seleccioneu Eines > Configuració (Windows) o Google Ads Editor > Preferències (Mac).
  2. A la pestanya "Baixada i visualitz.", seleccioneu o desseleccioneu l'opció Baixa els grups d'anuncis i les campanyes que s'hagin tret.
  3. Feu clic a D'acord.

La configuració actualitzada s'aplicarà el proper cop que baixeu el compte (Compte > Baixada completa).

Configuració per mostrar i amagar elements

Si heu baixat a Google Ads Editor elements que havíeu tret, en qualsevol moment podeu triar que es mostrin o bé que s'amaguin.

1. A la capçalera de l'arbre del compte, seleccioneu la fletxa de menú desplegable.
  2. Seleccioneu els tipus de campanyes i grups d'anuncis que vulgueu veure a l'arbre del compte. La resta d'elements queden amagats.
  3. Per veure tots els elements, seleccioneu Totes les campanyes i Tots els grups d'anuncis, o feu clic a l'opció Torna als valors predeterminats.