Se effektivitetsstatistik

Følg nedenstående fremgangsmåde, hvis du vil downloade og se effektivitetsstatistik for en kampagne, f.eks. klikrate, pris, placering og konverteringsoplysninger.

Download og se statistik

1. Klik på Vis statistikker i værktøjslinjen. Hvis du har downloadet statistik for nylig, står der "Statistik:" på knappen sammen med datointervallet.
  2. Klik på Hent statistik.
  3. Vælg datointervallet, enten på rullemenuen eller ved at indtaste datoer.
  4. Vælg de konti, kampagner eller annoncegrupper, du vil se statistik for, og vælg derefter de statistiktyper du vil have vist.
  5. Klik på OK.
  6. Når du har downloadet statistik for et bestemt datointerval, kan du se data for det pågældende datointerval ved at klikke på Statistik og vælge datointervallet.

Bemærk!

Du kan planlægge downloads for at hente de seneste ændringer, både grundlæggende, flere data og statistikker.

Sortér statistikker, eller skift kolonner

Hvis du vil sortere efter en bestemt parameter, klikker du på kolonneoverskriften i datavisningen. Hvis du f.eks. vil sortere efter pris, klikker du på kolonneoverskriften Pris.

Sådan vælger du kolonner til din datavisning:

Du kan tilføje eller fjerne kolonner fra datavisningen ved at højreklikke på kolonneoverskriften og markere en kolonne for at tilføje den eller fjerne markeringen for at fjerne den fra datavisningen. Få flere oplysninger om sortering af datavisningen.

Relaterede links