Navigeringsöversikt

Kom igång med en översikt över Google Ads Editor-gränssnittet.

1. Programmeny: I Windows är programmenyn placerad högst upp i Google Ads Editor-gränssnittet.
    I Mac OS hittar du programmenyn högst upp på skärmen:
  2. Verktygsfält: Verktygsfältet visas högst upp i Google Ads Editor. Använd knapparna för att öppna eller lägga till ett konto, ladda ned de senaste ändringarna, kontrollera eller lägga upp ändringar i Google Ads och se kontostatistik.
  3. Trädvy: Använd trädvyn, även kallad kontoträdet, för att välja eller söka efter det konto, den kampanj eller den annonsgrupp som du vill se eller redigera. Klicka på pilen bredvid kontonamnet eller en kampanj för att utöka eller komprimera.
  4. Typlista: Klicka på en post på typlistan för att se eller söka efter data för ett visst konto eller en viss kampanj eller annonsgrupp. Du kan till exempel välja en kampanj i trädvyn och sedan välja Sökord på typlistan för att se sökorden för kampanjen i datavyn.
  5. Datavy: Datavyn visar innehållet i kontot, kampanjen eller annonsgruppen. Innehållet i datavyn ändras beroende på vad du har valt i trädvyn och på typlistan.
  6. Redigeringspanel: När du har valt en rad i datavyn kan du redigera den i redigeringspanelen eller genom att skriva direkt på den valda raden. Klicka på ikonen Öppna i nytt fönster för att öppna redigeringspanelen som ett fristående fönster. Du kan ändra storlek på panelen så att fler kolumner visas i datavyn.

Du kan skapa mer utrymme för att visa och redigera kontoinformationen genom att komprimera collapsing en eller flera av redigeringspanelerna i gränssnittet för Google Ads Editor.