Käyttöliittymässä siirtymisen yleiskatsaus

Aloita Google Ads Editorin käyttöliittymään tutustuminen tämän yleiskatsauksen avulla.

1. Sovellusvalikko: Windowsissa sovellusvalikko on Google Ads Editorin käyttöliittymän yläosassa.
    Mac-käyttöjärjestelmässä sovellusvalikko on aivan näytön yläreunassa.
  2. Työkalupalkki: Työkalupalkki on Google Ads Editorin yläosassa. Painikkeilla voit avata tai lisätä tilin, ladata viimeisimmät muutokset, tarkistaa muutoksia tai viedä ne Google Adsiin sekä katsoa tilin tilastoja.
  3. Puunäkymä: Tilin puunäkymästä voit valita tai hakea tilin, kampanjan tai mainosryhmän, jota haluat katsoa tai muokata. Klikkaa tilin nimen tai kampanjan vieressä olevaa nuolta, jos haluat laajentaa tai tiivistää tilin tai kampanjan tiedot.
  4. Tyyppiluettelo: Tyyppiluettelon kohteita klikkaamalla voit katsoa tai hakea valitsemasi tilin, kampanjan tai mainosryhmän dataa. Voit esimerkiksi valita puunäkymästä kampanjan ja tyyppiluettelosta Avainsanat, niin kampanjan avainsanat näytetään datanäkymässä.
  5. Datanäkymä: Datanäkymässä näytetään tilin, kampanjan tai mainosryhmän sisältö. Datanäkymän sisältö muuttuu puunäkymässä ja tyyppiluettelossa tehtyjen valintojen mukaan.
  6. Muokkauspaneeli: Kun valitset datanäkymästä rivin, voit muokata sitä muokkauspaneelissa tai kirjoittamalla suoraan valitulle riville. Klikkaa Avaa uudessa suurennetussa ikkunassa -kuvaketta, jos haluat avata muokkauspaneelin vapaasti kelluvana ikkunana. Muuttamalla paneelin kokoa voit tuoda näkyviin useampia sarakkeita datanäkymästä.

Voit tehdä lisätilaa tilisi tietojen katsomista ja muokkaamista varten tiivistämällä muokkauspaneeleja Google Ads Editorin käyttöliittymästä.