Informació general sobre la navegació

En aquest article trobareu informació general sobre la interfície de Google Ads Editor.

1. Menú de l'aplicació: a Windows, aquest menú es troba a la part superior de la interfície de Google Ads Editor.
    A Mac OS, es troba a la part superior de la pantalla.
  2. Barra d'eines: està situada a la part superior de Google Ads Editor. Feu servir els botons corresponents per obrir o afegir un compte, baixar els canvis recents, revisar o publicar canvis a Google Ads i consultar les estadístiques del compte.
  3. Visualització d'arbre: utilitzeu aquesta visualització (també coneguda com a "arbre del compte") per seleccionar o cercar el compte, la campanya o el grup d'anuncis que vulgueu consultar o editar. Feu clic a la fletxa situada al costat del nom del compte o de qualsevol campanya per desplegar-los o replegar-los.
  4. Llista de tipus: feu clic en un element de la llista de tipus per cercar o consultar les dades del compte, de la campanya o del grup d'anuncis que hàgiu seleccionat. Per exemple, seleccioneu una campanya a la visualització d'arbre i, a continuació, seleccioneu Paraules clau a la llista de tipus per veure les paraules clau d'aquesta campanya a la visualització de dades.
  5. Visualització de dades: la visualització de dades mostra el contingut del compte, de la campanya o del grup d'anuncis. Aquest contingut pot canviar en funció de l'element que hàgiu seleccionat a la visualització d'arbre i a la llista de tipus.
  6. Tauler d'edició: si seleccioneu una fila de la visualització de dades, podeu editar-la al tauler d'edició o bé modificar-la directament. Feu clic a la icona Obre en una finestra nova (externa) per obrir el tauler d'edició en una finestra flotant. Podeu canviar la mida del tauler per augmentar el nombre de columnes visibles a la visualització de dades.

Podeu crear més espai per veure i editar la informació del compte replegant un o diversos taulers d'edició a la interfície de Google Ads Editor.