Hämta ett eller flera Google Ads-konton

Hämta ett Google Ads-konto i Google Ads Editor

1. Klicka på Konton så att du öppnar kontohanteraren.
  2. Klicka på Lägg till.
  3. Ange e-postadressen och lösenordet för kontot och klicka på Nästa.
  4. Välj den del av kontot som du vill hämta.
  5. Använd länkarna längst ned i dialogrutan om du snabbt vill välja en delmängd av kampanjerna: Alla, Ingen, Aktiva, Pausade. Om du till exempel väljer Aktiva, hämtas bara aktiva kampanjer. Pausade, raderade och avslutade kampanjer lämnas kvar på servern.
  6. Klicka på OK.

När kontot har hämtats kan du utöka kontot och kampanjerna genom att klicka på pilen (▶) i trädvyn. Läs mer om kontonavigering.

Hämta flera konton samtidigt

Om du hanterar flera Google Ads-konton kan du lagra dem med hjälp av Google Ads Editor så att du enkelt kan visa och redigera dem. I Google Ads Editor 11.0 och senare kan du öppna och visa flera konton samtidigt sida vid sida.

Så här öppnar du flera konton samtidigt:

1. Klicka på Konton så att du öppnar kontohanteraren.
  2. Välj ett annat konto än det befintliga. Om du inte har lagt till ytterligare konton ännu kan du klicka på Lägg till och följa stegen för att lägga till ett konto.
  3. Klicka på Öppna.

Hämta förvaltarkonton

Om du har ett förvaltarkonto (kallades tidigare MCC) kan du använda Google Ads Editor när du vill göra ändringar i hanterade konton via ditt förvaltarkonto.

1. Klicka på Konton så att du öppnar kontohanteraren.
  2. Klicka på Lägg till.
  3. Ange e-postadressen och lösenordet till ditt förvaltarkonto (inte till det hanterade kontot).
  4. Klicka på Nästa.
  5. Det visas en lista med alla hanterade konton samt kontobeskrivningen eller kampanjnamnet när de finns tillgängliga. Valfritt: Markera kryssrutan Visa MCC-trädvy om du vill se hela kontoträdet, med överordnade och underordnade MCC-konton som du har lagt till men ännu inte hämtat.
  6. Välj ett konto och klicka på Öppna.
  7. Välj den del av kontot som du vill hämta.
  8. Klicka på Öppna. Upprepa stegen för alla andra kundkonton du vill hämta.

Så här söker du i dina förvaltarkonton:

1. Klicka på Konton så att du öppnar kontohanteraren.
  2. Skriv in sökningen i sökfältet.

Skriva över ändringar (hämta fullständigt konto)

1. Välj menyn Konto > Fullständig hämtning. Det visas en varning i Google Ads Editor om att ändringar som inte har lagts upp går förlorade.
  2. Klicka på OK och fortsätt.