Slik laster du ned én eller flere Google Ads-kontoer

Nedlasting av Google Ads-kontoer i Google Ads Editor

1. Klikk på Kontoer for å åpne kontoadministratoren.
  2. Klikk på Legg til.
  3. Skriv inn kontoens e-postadresse og passord, og klikk så på Neste.
  4. Velg den delen av kontoen du vil laste ned.
  5. Hvis du raskt vil velge et delsett av kampanjer, bruker du linkene nederst i dialogboksen: AlleIngenAktivMidlertidig stoppet. Hvis du for eksempel velger Aktiv, laster du bare ned aktive kampanjer, og midlertidig stoppede, fjernede og avsluttede kampanjer blir værende på tjeneren.
  6. Klikk på OK.

Når kontoen er lastet ned, utvider du den og de tilhørende kampanjene ved å klikke på pilen (▶) i trevisningen. Finn ut mer om kontonavigering.

Last ned flere kontoer

Hvis du administrerer flere Google Ads-kontoer, kan Google Ads Editor lagre dem slik at de er enkle å se og redigere. I Google Ads Editor 11.0 eller nyere kan du åpne og se flere kontoer side om side.

Slik åpner du flere kontoer:

1. Klikk på Kontoer for å åpne kontoadministratoren.
  2. Velg en annen konto enn den du ser på for øyeblikket. Hvis du ikke har lagt til flere kontoer ennå, klikker du på Legg til og følger fremgangsmåten for å legge til en ny konto.
  3. Klikk på Åpne.

Last ned managerkontoer

Hvis du har en managerkonto (tidligere kalt for MCC), kan du bruke Google Ads Editor for å legge inn endringer i administrerte kontoer via managerkontoen din.

1. Klikk på Kontoer for å åpne kontoadministratoren.
  2. Klikk på Legg til.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet for managerkontoen din (ikke for den administrerte kontoen).
  4. Klikk på Neste.
  5. Nå vises det en liste over de administrerte kontoene samt (hvis tilgjengelig) kontobeskrivelsen eller kampanjenavnet. Valgfritt: Merk av i avmerkingsboksen ved siden av Vis MCC-trevisning for å se hele kontotreet, inkludert overordnede MCC-kontoer og kontoer du har lagt til, men ikke lastet ned ennå.
  6. Velg en konto og klikk på Åpne.
  7. Velg den delen av kontoen du vil laste ned.
  8. Klikk på Åpne. Gjenta denne fremgangsmåten for alle kundekontoene du vil laste ned.

Slik søker du i managerkontoene dine:

1. Klikk på Kontoer for å åpne kontoadministratoren.
  2. Skriv inn søket i søkefeltet.

Overskriving av endringer (Hent hele kontoen)

1. Gå til Konto-menyen > Fullstendig nedlasting. Du får et varsel i Google Ads Editor om at alle endringene som ikke er lagt inn, går tapt.
  2. Klikk på OK for å fortsette.

Relaterte linker