Google Ads ‑tilien lataaminen

Google Ads ‑tilin lataaminen Google Ads Editorissa

1. Avaa tilien hallinta valitsemalla Tilit.
  2. Valitse Lisää.
  3. Kirjoita tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Seuraava.
  4. Valitse ladattava tilin osa.
  5. Jos haluat valita kampanjoiden osajoukon nopeasti, käytä valintaikkunan alareunassa olevia linkkejä KaikkiEi mitäänAktiivinen tai Keskeytetty. Jos valitset esimerkiksi Aktiivinen-linkin, lataat vain aktiiviset kampanjat. Keskeytetyt, poistetut ja päättyneet kampanjat jäävät palvelimelle.
  6. Valitse OK.

Kun tili on ladattu, laajenna tili ja kampanjat klikkaamalla puunäkymän nuolta (▶). Lue lisätietoja tileillä liikkumisesta.

Useiden tilien lataaminen

Jos hallinnoit useita Google Ads ‑tilejä, voit tarkastella ja muokata niitä kaikkia Google Ads Editorilla. Google Ads Editor 11.0:ssa ja sitä uudemmissa versioissa useita tilejä voi avata ja tarkastella rinnakkain.

Useiden tilien avaaminen:

1. Avaa tilien hallinta valitsemalla Tilit.
  2. Valitse jokin muu kuin parhaillaan tarkastelemasi tili. Jos et ole vielä lisännyt muita tilejä, valitse Lisää ja lisää toinen tili noudattamalla ohjeita.
  3. Valitse Avaa.

Hallinnoijan tilien lataaminen

Jos sinulla on hallinnoijan tili (aikaisemmin Oma asiakaskeskus ‑tili), voit tehdä muutoksia hallinnoimillesi tileille Google Ads Editorilla hallinnoijan tilisi kautta.

1. Avaa tilien hallinta valitsemalla Tilit.
  2. Valitse Lisää.
  3. Kirjoita hallinnoijan tilin sähköpostiosoite ja salasana (ei hallinnoitavan tilin sähköpostiosoitetta ja salasanaa).
  4. Valitse Seuraava.
  5. Näet luettelon hallinnoimistasi tileistä sekä tilin kuvauksen tai kampanjan nimen, jos se on käytettävissä. Valinnainen: Jos haluat nähdä tilin puunäkymän kokonaan (mukaan lukien Oman asiakaskeskuksen ylätasot ja tilit, jotka olet lisännyt mutta joita et ole vielä ladannut), valitse Näytä Oman asiakaskeskuksen puunäkymä -kohdan vieressä oleva valintaruutu.
  6. Valitse tili ja klikkaa Avaa-painiketta.
  7. Valitse ladattava tilin osa.
  8. Valitse Avaa. Toista vaiheet muiden ladattavien asiakastilien osalta.

Hakeminen hallinnoijan tileiltä:

1. Avaa tilien hallinta valitsemalla Tilit.
  2. Kirjoita haku hakukenttään.

Muutosten korvaaminen (koko tilin hakeminen)

1. Valitse Tili-valikosta Täysi lataus. Google Ads Editor varoittaa, että viemättömät muutokset menetetään.
  2. Jatka valitsemalla OK.