Baixar un o diversos comptes de Google Ads

Baixar un compte de Google Ads a Google Ads Editor

1. Feu clic a Comptes per obrir el gestor de comptes.
  2. Feu clic a Afegeix.
  3. Introduïu l'adreça electrònica del compte i la contrasenya i, a continuació, feu clic a Següent.
  4. Seleccioneu la part del compte que vulgueu baixar.
  5. Per seleccionar un subconjunt de campanyes ràpidament, feu servir els enllaços que hi ha a la part inferior del quadre de diàleg: TotsCapActivaAturada. Per exemple, si seleccioneu Activa, només es baixaran les campanyes actives, mentre que les campanyes aturades, suprimides i finalitzades es deixaran al servidor.
  6. Feu clic a D'acord.

Un cop baixat el compte, podeu ampliar-lo juntament amb les campanyes fent clic a la fletxa (▶) de la visualització d'arbre. Més informació sobre la navegació pel compte.

Baixar de diversos comptes

Si gestioneu diversos comptes de Google Ads, Google Ads Editor els pot emmagatzemar perquè pugueu veure'ls i editar-los fàcilment. A Google Ads Editor 11.0 i a versions posteriors, podeu obrir i veure diversos comptes alhora.

Com s'obren diversos comptes:

1. Feu clic a Comptes per obrir el gestor de comptes.
  2. Seleccioneu un altre compte que no sigui el que esteu consultant. Si encara no n'heu afegit cap, feu clic a Afegeix i seguiu els passos que s'indiquen per afegir-ne un altre.
  3. Feu clic a Obre.

Baixar comptes de gestor

Si disposeu d'un compte de gestor (anteriorment anomenat MCC), podeu utilitzar Google Ads Editor per modificar els comptes gestionats des d'aquest compte.

1. Feu clic a Comptes per obrir el gestor de comptes.
  2. Feu clic a Afegeix.
  3. Introduïu l'adreça electrònica i la contrasenya del compte de gestor (no les del compte gestionat).
  4. Feu clic a Següent.
  5. Veureu una llista dels comptes gestionats juntament amb una descripció del compte o un nom de campanya si està disponible. Opcional: marqueu la casella situada al costat de Mostra la visualització d'arbre de l'MCC per veure l'arbre sencer dels comptes, inclosos els comptes principals de l'MCC i els que heu afegit però que encara no heu baixat.
  6. Seleccioneu un compte i feu clic a Obre.
  7. Seleccioneu la part del compte que vulgueu baixar.
  8. Feu clic a Obre. Repetiu els passos per a tots els comptes de client que vulgueu baixar.

Com es fa una cerca en diversos comptes de gestor:

1. Feu clic a Comptes per obrir el gestor de comptes.
  2. Introduïu la consulta al quadre de cerca.

Sobreescriure els canvis ("Obtén tot el compte")

1. Aneu al menú Compte > Baixada completa. Google Ads Editor us avisa que es perdran els canvis que no s'hagin publicat.
  2. Per continuar endavant amb aquesta acció, feu clic a D'acord.