Emnemålretting i Google Ads Editor

Google Ads Editor versjon 1.8 har støtte for de nyeste oppdateringene av publikumsmålretting. Tidligere versjoner av Google Ads Editor har ikke støtte for de nye målrettingsmetodene. Hvis du vil unngå at det oppstår feil når du laster ned, ser på og tilordner målgrupper, anbefaler vi at du oppgraderer til Google Ads Editor versjon 1.8.

Med Emnemålretting i Google Ads Editor kan du vise annonsene dine på flere beslektede sider ved å legge til ett enkelt emne i kampanjen din. Du kan for eksempel vise en annonse på flere sportsnettsider ved å legge til emnemålet «Sport» i kampanjen.

Gå til Plasseringer for å legge til emner i Google Ads Editor. Emner skal angis i dette formatet:

PrefixIDTarget

Formelen blir forklart i tabellen nedenfor.

I denne delen av formelen ... Bruker du ... Merknader
Prefix Ett av følgende: topic, category, docvertical Systemet skiller ikke mellom store og små bokstaver. Eksempel: Både TOPIC og topic gir samme resultat.
: Bruk ett kolon eller flere, med eller uten mellomrom.
ID Tallkode for emne, for eksempel 3 Se en liste over emnekoder.
Target Emnet du målretter mot, for eksempel Arts & Entertainment Hvis emnebanen består av flere deler, skiller du delene fra hverandre ved hjelp av vinkelparenteser. Eksempel: Arts & Entertainment > Movies

Hvis du for eksempel skal målrette mot nettsider knyttet til film, angir du følgende emne:

Topic:34:Arts & Entertainment > Movies

Selv om du endrer prefiks og skilletegn, får du fortsatt samme resultat:

Topic::34::Arts & Entertainment > Movies
CATEGORY:34:Arts & Entertainment > Movies
docvertical :: 34 :: Arts & Entertainment > Movies

Du kan enten utelate ID-en eller målet, men ikke begge deler. Alle eksemplene nedenfor gir den samme målrettingen som eksemplet ovenfor.

Topic:34
Topic:Arts & Entertainment > Movies

Hvis det ikke er samsvar mellom ID-en og målet, ignorerer Google Ads Editor målet. I følgende eksempel angir du fortsatt emnet «Movies»:

Topic:34:nonsense topic

Hvis du vil finne ut hvordan du legger til plasseringer (innbefattet emnemål) i Google Ads Editor, kan du gå til disse artiklene: