Målretning efter emne i Google Ads Editor

Google Ads Editor 1.8 understøtter de seneste opdateringer af målretning efter målgruppe. Tidligere versioner af Google Ads Editor understøtter ikke de nye målretningsmetoder. For at undgå fejl ved download, visning og tildeling af dine målgrupper anbefales det, at du opgraderer til Google Ads Editor 1.8.

Ved hjælp af målretning efter emne i Google Ads kan du vise din annonce på flere relaterede sider ved at føje et enkelt emnemål til din kampagne. Du kan f.eks. vise din annonce på flere sportswebsider ved at føje emnemålet "Sport" til din kampagne.

Hvis du vil tilføje emner i Google Ads Editor, skal du gå til Placeringer. Emner skal følge dette generelle format:

PrefixIDTarget

Formlen er forklaret i nedenstående tabel.

For denne del af formlen... bruger du... Bemærkninger
Prefix En af følgende: topic, category, docvertical Det er ligegyldigt, om du bruger små eller store bogstaver. Det gør f.eks. ingen forskel, om du skriver EMNE eller emne.
: Brug en eller flere kolonner, med eller uden mellemrum.
ID Numerisk emnekode, f.eks. 3 Se en liste over emnekoder.
Target Det emne, der målrettes mod, f.eks. Arts & Entertainment (Kunst og underholdning) Hvis emnestien har mere end ét element, skal elementerne adskilles med en skarpkantet parentes, f.eks. således: Arts & Entertainment > Movies (Kunst og underholdning > Film)

Indtast f.eks. følgende emne for at målrette mod websider, der har med film at gøre:

Topic:34:Arts & Entertainment > Movies

Hvis du har ændret præfikset og separatorerne, får du samme resultat:

Topic::34::Arts & Entertainment > Movies
CATEGORY:34:Arts & Entertainment > Movies
docvertical :: 34 :: Arts & Entertainment > Movies

Du kan udelade enten id'et eller målet, men ikke begge dele. Alle nedenstående eksempler resulterer i samme målretning som eksemplet ovenfor.

Topic:34
Topic:Arts & Entertainment > Movies

Hvis der er uoverensstemmelse mellem id'et og målet, ignorerer Google Ads Editor målet. I dette eksempel skal du stadig tilføje emnet Movies (Film):

Topic:34:nonsense topic

Læs følgende artikler for at få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer placeringer (herunder emnemål) i Google Ads Editor: