Tietoa Google Ads Editorista

Google Ads Editorin kirjautumisprosessiin on tulossa muutoksia. Lue täältä, miten voit valmistautua muutoksiin.
  • Google Ads Editor on maksuton, ladattava sovellus, jolla voit hoitaa Google Ads ‑kampanjoitasi.
  • Perusprosessi on yksinkertainen: lataa yksi tai useampi tili, tee haluamasi muutokset offline-tilassa ja lataa ne lopuksi Google Adsiin.
  • Google Ads Editorilla voit säästää aikaa, koska voit tehdä helposti useita muutoksia kerralla.

Mitä Google Ads Editorilla voi tehdä?

Google Ads Editoria voivat käyttää kaikki mainostajat tilin koosta riippumatta. Sovellus on kuitenkin erityisen hyödyllinen tileille, joilla on useita kampanjoita ja runsaasti avainsanoja tai mainoksia. Voit tehdä Google Ads Editorilla esimerkiksi seuraavia asioita:

• Käytä joukkomuokkaustyökaluja, kun haluat tehdä nopeasti useita muutoksia kerralla.
  • Viemällä ja tuomalla tiedostoja voit jakaa ehdotuksia tai tehdä tilimuutoksia.
  • Voit katsoa kaikkien tai vain tiettyjen kampanjoiden tilastotietoja.
  • Hallinnoi, muokkaa ja katsele useita tilejä samanaikaisesti.
  • Voit hakea ja korvata tekstiä mainosryhmissä ja kampanjoissa.
  • Kopioi tai siirrä sisältöä mainosryhmästä ja kampanjasta toiseen.
  • Voit kumota useita muutoksia ja tehdä muutoksia uudelleen muokatessasi kampanjoita.
  • Tee muutoksia luonnostilassa ennen kuin lataat ne tilillesi.
  • Jatka työskentelyä myös offline-tilassa.

Google Ads Editorin käyttäminen Google Adsin kanssa

Kun alat käyttää Google Ads Editoria, voit edelleen kirjautua Google Ads ‐tilillesi ja tehdä siihen muutoksia osoitteessa https://ads.google.com. Muista ladata viimeisimmät muutokset Google Ads Editoriin, jotta tilidata on ajan tasalla.