Google Ads Editor, versió 2.3

Novetats de Google Ads Editor

Per obtenir més informació sobre les funcions noves i les actualitzacions, consulteu les notes de la versió 2.3 de Google Ads Editor, publicades el març de 2023. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor

En aquesta pàgina

Funcions noves

Compatibilitat de fitxers per a recursos d'imatge

Ara, s'admeten els recursos d'imatge com a fitxers. Importeu i exporteu fàcilment recursos d'imatge com a fitxers.

Visualització de targetes per a recursos d'imatge

Consulteu els recursos d'imatge com a targetes, a més de la visualització de taula.

Assistència de recursos

Nota:

La compatibilitat completa està disponible amb els recursos següents:

• Recursos d'imatge. Els recursos d'imatge heretats s'estan migrant als recursos actualitzats.
  • Recursos creats automàticament. Editor crearà automàticament recursos i els mostrarà juntament amb els recursos que proporcioneu.
  • Recursos d'ubicació. Els recursos d'ubicació heretats s'estan migrant als recursos actualitzats.
  • Recursos d'Informació d'empresa. Complementeu els anuncis de text amb la informació d'empresa, com ara el nom i el logotip.

Botons d'estat de visualització principal

Alguns motius dels estats de visualització principal (PDS) ara són botons en què es pot fer clic. Per exemple, podeu fer clic al motiu pel qual una campanya no es difon i anar a una pàgina on pugueu corregir el problema. El botó PDS "Limitada per pressupost" obre el tauler d'edició al camp de text del pressupost, mentre que el botó PDS "Limitada per l'objectiu de les ofertes" obre el tauler d'edició al camp d'estratègia d'oferta.

Compatibilitat amb l'estat de visualització principal

També hi ha més motius per als estats de visualització principal, com ara:

• Limitada per l'objectiu de les ofertes
  • Limitada per pressupost aviat

Automatització de recursos de text de Màxim rendiment

Ara podeu activar o desactivar l'automatització de recursos de text per a les campanyes Màxim rendiment. Trobareu l'opció al tauler d'edició, a sota de "Recursos creats automàticament", juntament amb l'expansió d'URL final.

Recomanacions de partners de vídeo de Google

Ara Editor mostra recomanacions per afegir partners de vídeo de Google. Quan activeu aquesta recomanació, podeu utilitzar les mateixes opcions de segmentació en tots els partners de vídeo per a les campanyes de vídeo.

Explorador d'ofertes

Ara Editor mostra diverses ofertes recomanades que inclouen millores previstes per a cada opció. Aquesta funció està disponible per a les estratègies d'oferta de CPA objectiu i de ROAS objectiu. Podeu utilitzar l'explorador d'ofertes per augmentar el CPA objectiu o per reduir el ROAS objectiu.

Segmentació per ubicació

Editor ara té la segmentació per ubicació per a "Radi al voltant de grups d'ubicacions" i "Radi al voltant de totes les ubicacions al feed enllaçat". Mostreu els anuncis als usuaris que es trobin a una distància determinada de l'empresa o en altres llocs d'interès.

Anuncis i campanyes discovery amb compatibilitat amb feeds de productes

Ara Editor admet anuncis i campanyes discovery amb feeds de productes. Mostreu els vostres productes als anuncis discovery quan afegiu grups de productes a la campanya.

Pluralització adequada dels missatges

Ara els missatges s'actualitzen amb la forma de plural correcta, que admet altres idiomes. Hi ha 2 formes plurals disponibles per a l'anglès i fins a 6 formes per a altres idiomes.

Notificacions

Ara hi ha disponibles més tipus de notificacions a Editor 2.3. Ara, els usuaris editors rebran més informació sobre l'estat i els esdeveniments clau dels seus comptes. En el cas de les notificacions en què el problema es pot resoldre a Editor, els usuaris poden fer-ho immediatament. Per a les notificacions que requereixen una visita a Google Ads en línia, es proporcionaran enllaços profunds a la pàgina en qüestió.

Funcions obsoletes

Ajust d'oferta per al contingut principal

L'opció de configuració "Ajust d'oferta per al contingut principal" ja no s'admet i s'ha tret a l'Editor 2.3.

Recomanació del tipus "Creeu anuncis dinàmics de cerca"

La versió 2.3 de l'editor ja no mostra recomanacions per crear anuncis dinàmics de cerca.