Använda automatiskt tillämpade rekommendationer i Editor

I Google Ads Editor kan du automatiskt tillämpa rekommendationer för att förbättra ditt resultat.

I den här artikeln beskriver vi hur du tillämpar rekommendationer automatiskt i Editor.

Tillämpa rekommendationer automatiskt i Editor

1. Öppna Google Ads Editor.
  2. Välj det eller de konton som du vill redigera i kontoträdet till vänster.
  3. Klicka på Rekommendationer i menyn Hantera till vänster. Då visas en lista över rekommendationstyper.
  4. Välj en rekommendationstyp som du vill tillämpa automatiskt.
    • Följande rekommendationstyper kan tillämpas automatiskt:
      • Lägg till målgruppssegment för rapportering
      • Lägg till nya sökord
      • Lägg till responsiva sökannonser
      • Ta bort motstridiga negativa sökord
      • Ta bort sökord som inte visas
      • Ta bort överflödiga sökord
      • Ange eller justera dina CPA-mål, och många fler.
  5. Klicka på rullgardinsmenyn Använd automatiskt i redigeringspanelen till höger och välj Aktiverat.