Brug automatisk anvendelse af anbefalinger i Editor

Brug Google Ads Editor til automatisk at anvende anbefalinger for at forbedre din effektivitet.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du automatisk anvender anbefalinger i Editor.

Sådan anvender du automatisk anbefalinger i Editor

1. Åbn Google Ads Editor.
  2. Vælg den eller de konti, der skal redigeres, i kontotræet til venstre.
  3. Klik på Anbefalinger i menuen Administrer til venstre. Der vises en liste over anbefalingstyper.
  4. Vælg en anbefalingstype, som du vil anvende automatisk.
    • Her er nogle anbefalingstyper, der kan anvendes automatisk:
      • Tilføj målgruppesegmenter til rapportering
      • Tilføj nye søgeord
      • Tilføj responsive søgeannoncer
      • Fjern indbyrdes modstridende negative søgeord
      • Fjern søgeord, der ikke fører til annoncevisninger
      • Fjern overflødige søgeord
      • Angiv eller juster dine CPA-mål: og meget mere.
  5. Klik på rullemenuen Anvend automatisk i redigeringspanelet til højre, og vælg Aktiveret.