Utilitzar l'aplicació automàtica de recomanacions a Editor

Utilitzeu Google Ads Editor per aplicar automàticament recomanacions a fi de millorar el rendiment.

Aquest article explica com podeu aplicar automàticament recomanacions a Editor.

Com es poden aplicar automàticament recomanacions a Editor

1. Obriu Google Ads Editor.
  2. Seleccioneu els comptes que vulgueu editar a l'arbre de comptes que hi ha a l'esquerra.
  3. Al menú Gestiona de l'esquerra, feu clic a Recomanacions. Es mostrarà una llista dels tipus de recomanacions.
  4. Seleccioneu un tipus de recomanació que vulgueu aplicar automàticament.
    • Tot seguit s'indiquen alguns tipus de recomanacions que es poden aplicar automàticament:
      • Afegiu segments de públic per als informes
      • Afegiu paraules clau noves
      • Afegiu anuncis de cerca responsius
      • Traieu les paraules clau negatives conflictives
      • Traieu les paraules clau que no activen la difusió d'anuncis
      • Traieu les paraules clau redundants
      • Definiu o ajusteu els objectius de cost per acció (CPA) i d'altres.
  5. Al tauler d'edició de la dreta, feu clic al menú desplegable Aplicació automàtica i seleccioneu Activat.