Maximale prestaties in Google Ads Editor

De nieuwste versie van Google Ads Editor biedt ondersteuning voor maximale prestaties. U kunt Google Ads Editor gebruiken om campagnes voor maximale prestaties, itemgroepen, productgroepen en conversiedoelen te beheren.

Campagne voor maximale prestaties toevoegen en bewerken

Aan de hand van deze stappen kunt u nu een campagne voor maximale prestaties toevoegen. U kunt ook de gebruikelijke stappen volgen om uw campagne-instellingen te bewerken voor maximale prestaties. In het bewerkingspaneel kunt u ook uw conversiedoelen, URL-opties, labels en reacties beheren.

Uw itemgroepen en productgroepen bewerken

In het bewerkingspaneel kunt u meerdere itemgroepen en productgroepen bewerken. U ziet ook instellingen die specifiek zijn voor itemgroepen en productgroepen, waaronder de volgende:

• Naam itemgroep
  • Status
  • Call-to-action
  • Bedrijfsnaam
  • Effectiviteit van advertentie

Er worden bovendien kiezers getoond voor afbeeldingen, video's, koppen en beschrijvingen. U kunt de kiezer uitvouwen om items voor de itemgroep te bekijken en te selecteren. Items in de kiezer staan in dezelfde volgorde als in de itemgroep (Afbeelding 1 wordt bijvoorbeeld bovenaan vermeld, gevolgd door Afbeelding 2).

Uw conversiedoelen beheren

Klik in het bewerkingspaneel op het potloodje rechts van Conversiedoelen om de editor voor conversiedoelen te openen. U kunt een lijst van conversiedoelen bekijken en kiezen welke u wilt toepassen op de geselecteerde campagne voor maximale prestaties. Verder kunt u in de zoekbalk naar specifieke doelen zoeken.