Om tilskrivningsdeling til appkampagner

Apptilskrivning [forgrundsbillede]

Apptilskrivningsdeling er en automatisk funktion, der optimerer dine kampagner for appinstallation ved at give mulighed for at tilskrive konverteringer, der foretages efter installationen, til både kampagner for appengagement og kampagner med dybe links til apps, og spore dem separat. Der registreres dog også fortsat individuel tilskrivning for disse kampagner.

Indtil nu er det kun modeller for tilskrivning via sidste klik, der har været tilgængelige for appkampagner. Som følge af tilskrivningen via sidste klik fik modellerne for appkampagner med fokus på installationer (ACi, App Campaigns for Install) ikke adgang til yderligere hændelser efter installationen. Disse blev tilskrevet andre kampagner, f.eks. appkampagner med fokus på engagement (ACe, App Campaigns for Engagement), selvom disse konverteringer fandt sted inden for ACi-kampagens konverteringsperioder. Dette medførte, at ACi-modellerne indeholdt for få hændelser efter installationen, som i virkeligheden burde have været tilskrevet ACi-kampagnerne.

Det samme gælder for appkampagner til forhåndsregistrering (ACpre) og ACi-kampagner, da begge bidrager til og rapporterer om installationskonverteringer. Hvis du f.eks. kører en ACi-kampagne efter en ACpre-kampagne, vil nogle installationskonverteringer, der klikkede både på en ACpre- og en ACi-annonce, kun blive tilskrevet og rapporteret i ACi-kampagnen. Da installationstilskrivningsperioden for ACpre-kampagner er 90 dage, skal ACpre-kampagnen også krediteres med installationerne.

Apptilskrivningsdeling giver kort fortalt mulighed for, at installations- og ikke-installationskampagner (f.eks. kampagner til forhåndsregistrering for appengagement og kampagner med dybe links til apps) kan dele tilskrivningen for konverteringer, og du får dermed mulighed for at spore det samlede antal konverteringer for begge kampagner.

Diagram, der viser, hvordan apptilskrivning fungerer

Fordele

Tilskrivningsdeling for appkampagner giver mulighed for komplet tilskrivning til alle kampagner, der kører på den samme konto. Det giver især følgende fordele:

• Det sikrer, at AI for både installations- og ikke-installationskampagner får den rigtige tilskrivning, der er nødvendig for kampagneoptimeringen.
  • Det gør det muligt at spore det samlede antal konverteringer for både ACi- og ACe-kampagner, der kørte på den samme konto.
  • Den minimerer antallet mistede konverteringer for ACi-modellerne som følge af tilskrivning via sidste klik.
  • Den giver nøjagtig rapportering af installationer, når ACi-kampagner kører efter ACpre-kampagner.

Rapportering

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Handlinger i appen med deltagelse

På siden "Kampagne" kan du se disse rapporterede tilskrivninger i kolonnen "Handlinger i appen af typen Deltagelse", som er tilføjet som standard i dine effektivitetskolonner. I denne kolonne kan du se det samlede antal konverteringer efter installation, som hver enkelt appkampagne med fokus på installationer har genereret. Dette omfatter de konverteringer, der er "delt" med andre kampagner end kampagner med fokus på installationer. Du kan også se den gennemsnitlige pris for en handling i appen af typen Deltaget i kolonnen "Pris pr. handling i appen af typen Deltaget". Hver kampagnetype modtager også individuel tilskrivning for handlinger i appen, så du kan se rapportering for hver kampagnetype.

Følg nedenstående vejledning for at deaktivere apptilskrivningsdeling for handlinger i appen via appen:

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Udvid sektionen "Apptilskrivningsdeling".
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Del tilskrivning for konvertering i appen på tværs af kampagner for appinstallation, kampagner for fornyet engagement og kampagner med dybe links".
  6. Klik på Gem.

Genererede installationer

På siden "Kampagne" kan du se disse rapporterede tilskrivninger i kolonnen "Genererede installationer", som er tilføjet som standard i dine effektivitetskolonner. I denne kolonne kan du se det samlede antal installationer, som hver enkelt appkampagne med fokus på installationer har genereret. Disse omfatter de installationer, der er "delt" mellem forhåndregistreringer og installetionskampagner. Hver kampagnetype modtager også individuel tilskrivning for installationer, så du kan se rapportering for hver kampagnetype.

Følg nedenstående vejledning for at deaktivere apptilskrivningsdeling for deltagende installationer:

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Udvid sektionen "Apptilskrivningsdeling".
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Del tilskrivning for installationskonvertering på tværs af kampagner for appinstallation og kampagnertil forhåndsregistrering".
  6. Klik på Gem.