Comptes de gestor (MCC): sobre els nivells d'accés dels usuaris d'un compte de gestor.

Tal com passa amb els comptes de Google Ads individuals, podeu convidar altres usuaris al vostre compte de gestor. Podeu triar què poden fer aquests usuaris al compte de gestor assignant-los un dels cinc nivells d'accés:

• Administratiu: veure, editar i gestionar qualsevol part del compte, incloent-hi la gestió jeràrquica.
  • Estàndard: veure, editar i gestionar qualsevol part del compte, tret de la gestió jeràrquica.
  • Només de lectura: navegar pel compte de gestor.
  • Només de correu electrònic: rebre correus electrònics de notificació dels comptes de gestor.
  • Facturació: veure i editar la informació de facturació.

Aquest article explica què poden fer els usuaris al vostre compte de gestor segons el nivell d'accés que tinguin.

Nivells d'accés dels usuaris

Les accions que pot dur a terme un usuari en un compte de gestor i als comptes que hi estiguin enllaçats depenen del següent:

• El nivell d'accés que se'ls ha concedit per al compte de gestor.
  • Si el compte de gestor és propietari del compte de client.

Tot seguit trobareu informació detallada sobre els diferents nivells d'accés que poden tenir els usuaris del compte de gestor i sobre què poden fer:

Nivell d'accés de l'usuari al compte de gestor Accions que l'usuari pot dur a terme al compte de gestor Accions que l'usuari pot dur a terme als comptes de client enllaçats
Accés administratiu

Consultar, editar i gestionar qualsevol part del compte de gestor i dur-hi a terme totes les accions administratives, com ara:

• Enllaçar els comptes de client existents i crear-ne d'altres d'enllaçats.
  • Acceptar i rebutjar sol·licituds d'enllaçament de comptes de gestor.
  • Desenllaçar comptes de subgestor i comptes de client.
  • Convidar usuaris.
  • Cancel·lar invitacions que han enviat altres usuaris amb accés al compte.
  • Treure un usuari.
  • Canviar els nivells d'accés dels usuaris.

Si el compte de gestor no és propietari administratiu, un usuari amb accés administratiu pot consultar, editar i gestionar qualsevol part del compte de client enllaçat i dur-hi a terme accions administratives limitades, com ara:

• Convidar usuaris amb nivells d'accés "Estàndard", "Només de lectura" o "Només de correu electrònic".
  • Canviar l'accés dels usuaris d'"Estàndard" a "Només de lectura".
  • Canviar l'accés dels usuaris de "Només de lectura" a "Estàndard".

A més, si el compte de gestor és propietari, un usuari amb accés administratiu pot dur a terme les accions següents:

• Convidar usuaris amb accés "Administratiu".
  • Treure usuaris amb accés "Administratiu".
  • Canviar l'accés dels usuaris d'"Administratiu" a "Estàndard" o "Només de lectura".
  • Canviar l'accés dels usuaris de "Només de lectura" o "Estàndard" a "Administratiu".
  • Transferir la propietat a un altre compte de gestor.
  • Treure la propietat administrativa.
  • Acceptar i rebutjar sol·licituds d'enllaçament d'altres comptes de gestor.
  • Desenllaçar un altre compte de gestor.
  • Activar i desactivar la compartició de llistes de remàrqueting.
Accés estàndard Consultar, editar i gestionar qualsevol part del compte de gestor, tret de les tasques administratives que s'indiquen més amunt, que només estan disponibles per als usuaris amb accés administratiu. Consultar, editar i gestionar qualsevol part de les campanyes i dels comptes de client enllaçats, tret de les tasques administratives que s'indiquen més amunt, que només estan disponibles per als usuaris amb accés administratiu.
Accés només de lectura Navegar per un compte de gestor.
  • Navegar pels comptes de client enllaçats.
  • Editar i executar informes als comptes de client enllaçats.
  • Rebre notificacions per correu electrònic sobre els comptes de client enllaçats.
  • Rebre informes per correu electrònic, si s'ha afegit a la llista d'adreces electròniques.

Nota: els usuaris amb accés "Només de lectura" no poden fer canvis al compte; per exemple, no poden copiar ni enganxar entitats com ara campanyes.

Accés de facturació Veure i editar la informació de facturació.
  • En el cas dels comptes de client que utilitzin els pagaments manuals o els automàtics (en comptes de la facturació mensual), els usuaris amb accés "Facturació" poden veure i editar la informació de facturació d'aquests comptes de client.
  • En el cas de la facturació mensual, la informació de facturació s'ha d'emmagatzemar al nivell de compte de gestor, de manera que la facturació mensual no es pot gestionar al nivell de client.
Accés de només correu electrònic Rebre notificacions per correu electrònic sobre els comptes de gestor.
  • Rebre notificacions per correu electrònic sobre els comptes de client enllaçats.
  • Rebre informes per correu electrònic, si s'ha afegit a la llista d'adreces electròniques.
Nota: els usuaris amb accés "Només correu electrònic" no poden fer cap canvi al compte (per exemple, no poden copiar ni enganxar entitats com ara campanyes).

Accés d'usuari als comptes de gestor enllaçats al compte de gestor propi

Aquí podeu veure què poden fer els usuaris que tinguin accés al vostre compte de gestor un cop l'hàgiu enllaçat a un altre compte de gestor:

• Els usuaris d'un compte de gestor poden fer canvis als comptes de gestor que estiguin per sota del compte de gestor al qual tenen accés.
  • Els usuaris d'un compte de gestor no poden fer canvis als comptes de gestor que estiguin per sobre del compte de gestor al qual tenen accés.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Gestió d'usuaris