Konfigurera pushmeddelanden (Google Ads-appen)

Aktivera pushmeddelanden i Google Ads-appen för att få relevanta meddelanden om resultatändringar, nya funktioner och rekommendationer om hur du kan förbättra kampanjresultatet.

Konfigurera pushmeddelanden

Aktivera aviseringar för iOS-enheter

1. Tryck på Mer i det nedre navigeringsfältet och välj Inställningar.
  2. Tryck på Aktivera aviseringar.
  3. Tryck på Aviseringar.
  4. Tryck på Tillåt aviseringar.

Aktivera aviseringar för Android-enheter

1. Tryck på Mer i det nedre navigeringsfältet och välj Inställningar.
  2. Tryck på Aktivera aviseringar.
  3. Tryck på Aviseringar.
  4. Tryck på Visa aviseringar.

Välja aviseringskategorier

1. Tryck på Mer i det nedre navigeringsfältet och välj Inställningar.
  2. Aktivera de aviseringskategorier du vill få aviseringar om. Om reglagen inte visas trycker du först på en intressekategori och sedan på Visa aviseringar.