Pushmeldingen instellen (mobiele Google Ads-app)

Als u pushmeldingen inschakelt in de mobiele Google Ads-app, ontvangt u altijd en overal relevante updates over prestatiewijzigingen en nieuwe functies, en actiegerichte aanbevelingen om uw campagneprestaties te verbeteren.

Pushmeldingen instellen

Meldingen inschakelen op iOS-apparaten

1. Tik in de navigatiebalk onderaan op Meer en selecteer Instellingen.
  2. Tik op Meldingen inschakelen.
  3. Tik op Meldingen.
  4. Tik op Meldingen toestaan.

Meldingen inschakelen op Android-apparaten

1. Tik in de navigatiebalk onderaan op Meer en selecteer Instellingen.
  2. Tik op Meldingen inschakelen.
  3. Tik op Meldingen.
  4. Tik op Meldingen weergeven.

Meldingscategorieën selecteren

1. Tik in de navigatiebalk onderaan op Meer en selecteer Instellingen.
  2. Schakel meldingen in voor de gewenste meldingscategorieën. Als er geen schakelaars worden weergegeven, tikt u eerst op een categorie en vervolgens op Meldingen weergeven.