Om tilpassede variabler til konverteringer

Med tilpassede variabler kan du knytte tilpassede dimensioner til de konverteringshændelser, der er vigtige for din virksomhed. Dette føjer udvidede data til dine konverteringer, så du kan segmentere dine rapporter yderligere. Det hjælper dig med at få en mere detaljeret forståelse af, hvilken type konverteringer der er genereret af dine kampagner.

I denne artikel forklares det, hvad tilpassede variabler er, og hvordan de fungerer.

Sådan fungerer det

Du kan oprette en tilpasset variabel ved at bruge konverteringssporingstags eller uploade offlinekonverteringer:

• Konverteringssporingstags: Du kan definere og føje nye parametre til dit konverteringssporingstag. Disse nye parametre udfyldes automatisk i Google Ads, kort efter du har føjet dem til dit konverteringssporingstag. Du skal "aktivere" disse parametre i Google Ads, for at disse data bliver registreret. Når du har aktiveret de tilpassede variabler på din konto, vil dataene begynde at blive registreret, så du kan segmentere dine rapporter inden for få timer.
  • Offlinekonverteringer: Du kan inkludere tilpassede konverteringsværdier i offlinekonverteringer, der uploades manuelt, importeres automatisk via en tredjepart eller via Google Ads API. Når du har oprettet og aktiveret de tilpassede variabler på din konto, kan du bruge disse oplysninger til at føje kolonner med tilpassede variabler til dit offlineupload.

Fordele

Tilpassede variabler giver dig mulighed for at få en bedre forståelse af værdien af din annonceringsinvestering ved at få mere virksomhedsspecifikke data om de handlinger, som brugerne udfører, når de f.eks. foretager et køb på dit website eller indsender en formular. Det er særligt nyttigt, når du vil have indsigt i dine konverteringer i dimensioner, som er specifikke for din virksomhed.

Eksempel:

I en hotelkæde kan man f.eks. have brug for at se sine konverteringsantal opdelt i kernedimensioner:

• Hotelnavn
  • Priskategori for værelser (høj, mellem og lav)
  • Status for kundeloyalitet

Dette giver en lang række rapporteringsmuligheder, som kan besvare vigtige forretningsspørgsmål:

• Hvor mange kunder klikker på en annonce for hotel og ender med at booke et andet hotel?
  • Bruger kunder, der har et loyalitetskort, og som interagerede med mine annoncer, flere penge pr. booking end kunder, der ikke har et loyalitetskort? Booker de dyrere værelser?
  • Hvilke generelle søgeord resulterer oftere i bookinger på hoteller, der er har et højere antal stjerner?

Læs Konfigurer tilpassede variabler til konverteringer, når du er klar til at konfigurere din tilpassede variabel.