Com es pot fer un seguiment del rendiment del feed d'una campanya d'aplicacions

Utilitzar feeds per atraure les dades més rellevants als vostres anuncis de campanyes d'aplicacions pot millorar el rendiment dels anuncis. En aquest article s'explica com podeu fer un seguiment clar del rendiment del feed de campanyes d'aplicacions per tal d'optimitzar els feeds i els anuncis. Més informació sobre com es poden utilitzar feeds en campanyes d'aplicacions

Instruccions

1. Inicieu la sessió a Google Ads.
  2. Al menú de campanyes de la part superior esquerra, seleccioneu Campanyes d'aplicacions.
  3. Seleccioneu una campanya d'aplicacions específica del menú de campanyes.
  4. Veureu la pàgina Visió general de la campanya. Hi trobareu dues targetes de rendiment del feed.

Targeta de diagnòstic del feed

Es tracta d'un gràfic que mostra el nombre d'elements del feed que es troben en cadascuna de les diferents categories de revisió de compliment de les polítiques.

• En el cas dels feeds de Google Merchant Center:
    • Veureu 4 categories:
      • Preparat per difondre: elements del feed que s'han aprovat i que estan en estoc a Merchant Center i a punt per fer-se servir.
      • No està preparat per difondre: elements del feed que s'han esgotat. Actualitzeu aquests elements del feed a Merchant Center quan estiguin en estoc mitjançant l'atribut "availability".
      • Inactiu: elements del feed afectats per una campanya en pausa o exclosos de la campanya a causa de la segmentació geogràfica.
      • Rebutjat: elements del feed que infringeixen les polítiques d'anuncis de compres.
    • Podeu passar el cursor per sobre del gràfic per veure els números específics de cada categoria.
    • També podeu fer clic al menú de tres punts  de la part superior dreta per baixar el gràfic com a imatge o proporcionar suggeriments sobre l'experiència amb Visió general.
    • L'enllaç "Mostra els detalls del feed" us dirigirà al feed de dades de Merchant Center.
  • En el cas dels feeds de dades de l'empresa:
    • Veureu 4 designacions:
      • Aprovat: elements del feed que s'han aprovat i estan a punt per fer-se servir.
      • Aprovat (amb limitacions): elements del feed que només s'han aprovat en determinats països i dispositius a causa de la naturalesa del contingut.
      • En procés de revisió: elements del feed que s'estan revisant per comprovar que compleixen les polítiques.
      • Rebutjat: elements del feed que infringeixen les polítiques de Google Ads i que no es poden fer servir.
    • Podeu passar el cursor per sobre de cada categoria del gràfic per veure el nombre d'elements que inclou i el percentatge d'aquests elements del total d'elements.
    • També podeu fer clic al menú de tres punts  de la part superior dreta per baixar el gràfic com a imatge o proporcionar suggeriments sobre l'experiència amb Visió general.
    • L'enllaç "Mostra els detalls del feed" us dirigirà a la pàgina de detalls del feed de les dades de l'empresa, on podreu veure els detalls de cada element del feed.

Targeta de rendiment del feed

Veureu dues pestanyes a la targeta de rendiment del feed:

• Com a recursos d'anunci: veureu un gràfic de seguiment del rendiment de les campanyes quan els elements del vostre feed es mostrin als anuncis.
  • Com a suggeriments de segmentació: veureu un gràfic de seguiment del rendiment de les campanyes quan l'anunci es mostri a usuaris que cerquin productes semblants als del vostre feed. Aquestes dades no inclouen els feeds que es fan servir com a recursos.

Si feu clic al menú de tres punts  de la part superior dreta, podeu seleccionar una mètrica per fer-ne el seguiment a cadascun dels gràfics. Les mètriques que podeu triar són "Impressions", "Clics", "Instal·lacions" (si la vostra campanya és d'instal·lacions), "Accions des de l'aplicació" i "Cost". Un cop hàgiu seleccionat una mètrica per mostrar-la en un gràfic, podeu tornar a fer clic al menú de tres punts  de la part superior dreta per baixar el gràfic com a imatge.