Manageraccounts zijn nu beschikbaar in de mobiele app van Google Ads

7 juli 2020

Met de mobiele app van Google Ads kunt u uw campagnes in realtime bijhouden, aanbevelingen met veel impact bekijken en snel actie ondernemen om de prestaties te verbeteren. Vandaag lanceren we manageraccounts in de mobiele app, zodat u al uw Google Ads-accounts eenvoudig op één plek kunt bekijken en beheren.

Met manageraccounts in de app kunt u het volgende doen:

• Bedrijfsbrede trends en prestatie-inzichten voor al uw accounts ontdekken op de overzichtspagina.
  • De prestaties op schaal verbeteren met de optimalisatiescore en prioriteit geven aan aanbevelingen voor al uw accounts.
  • Campagnes beheren en de prestaties vergelijken voor al uw accounts.
  • Pushmeldingen gebruiken om al uw accounts te controleren, waar u ook bent.

Gif of recommendations in the mobile app

Als onderdeel van deze update hebben we de manier gewijzigd waarop u navigeert in de mobiele app van Google Ads. Zo kunt u nog makkelijker schakelen tussen uw accounts, campagnes en advertentiegroepen.

Navigation in the Google Ads mobile app

GOAT logo

GOAT, een toonaangevende marktplaats voor kleding, sportschoenen en accessoires, gebruikt de mobiele app van Google Ads om de eigen campagnes bij te houden en onderweg aanbevelingen toe te passen. Met deze app kan het merk de prestaties optimaliseren en budgetten bijhouden tijdens piekperioden en zo ruim één tot twee uur per week besparen.

Download de nieuwste versie van de mobiele app van Google Ads voor Android of iOS om aan de slag te gaan. Bekijk deze praktische tips om het maximale uit uw accounts te halen met de mobiele app van Google Ads.

Gepost door Ryan Beauchamp, Product Manager, Google Ads