Managerkonti er nu tilgængelige i Google Ads-mobilappen

7. juli 2020

Med Google Ads-mobilappen kan du overvåge dine kampagner i realtid, anvende vigtige anbefalinger og foretage hurtige ændringer for at forbedre effektiviteten. I dag lancerer vi managerkonti i mobilappen, så du nemt kan se og administrere alle dine Google Ads-konti på ét sted.

Med managerkonti i appen kan du nu:

• Se tendenser for hele virksomheden, og få indsigt i effektiviteten for alle dine konti på oversigtssiden.
  • Optimere effektiviteten i stort omfang med optimeringsresultatet og prioritere anbefalinger på tværs af alle dine konti.
  • Administrere kampagner og sammenligne effektiviteten på tværs af dine konti.
  • Bruge push-notifikationer til at overvåge alle dine konti, uanset hvor du er.

Gif of recommendations in the mobile app

Som et led i denne opdatering har vi ændret navigationen i Google Ads-mobilappen. Dette gør det endnu nemmere for dig at skifte mellem dine konti, kampagner og annoncegrupper.

Navigation in the Google Ads mobile app

GOAT logo

GOAT, som er en førende markedsplads for tøj, sneakers og tilbehør, bruger Google Ads-mobilappen til at overvåge deres kampagner og anvende anbefalinger på farten. Med Google Ads-mobilappen kan brandet optimere effektiviteten og overvåge budgetter i spidsbelastningsperioder – og samtidig spare mere end 1-2 timers arbejde om ugen.

Download den nyeste version af Google Ads-mobilappen til Android eller iOS for at komme i gang. Se disse optimale løsninger for at få mest muligt ud af dine konti med Google Ads-mobilappen.

Opslået af Ryan Beauchamp, Product Manager, Google Ads