Ara els comptes de gestor estan disponibles a l'aplicació mòbil Google Ads

7 de juliol de 2020

Amb l'aplicació mòbil Google Ads podeu supervisar campanyes en temps real, aplicar recomanacions d'alt impacte i prendre mesures de forma ràpida per millorar el rendiment. Avui llancem els comptes de gestor a l'aplicació mòbil perquè pugueu veure i gestionar fàcilment tots els comptes de Google Ads des d'un sol lloc.

Amb els comptes de gestor a l'aplicació, podeu fer el següent:

• Descobriu estadístiques de rendiment i tendències al nivell d'empresa per a tots els vostres comptes a la pàgina Visió general.
  • Milloreu el rendiment a gran escala amb la puntuació d'optimització i prioritzeu les recomanacions en tots els comptes.
  • Gestioneu campanyes i compareu el rendiment en tots els comptes.
  • Utilitzeu les notificacions automàtiques per supervisar tots els comptes, sigueu on sigueu.

Gif of recommendations in the mobile app

Com a part d'aquesta actualització, hem canviat la manera de navegar per l'aplicació mòbil Google Ads. Ara us serà encara més fàcil moure-us entre els comptes, les campanyes i els grups d'anuncis.

Navigation in the Google Ads mobile app

GOAT logo

A GOAT, un mercat líder de venda de roba, vambes i accessoris, utilitzen l'aplicació mòbil Google Ads per estar al dia de les campanyes i aplicar recomanacions des de qualsevol lloc. Amb l'aplicació mòbil Google Ads, la marca pot optimitzar el rendiment i supervisar els pressupostos durant els períodes de més activitat, i estalviar entre una i dues hores de feina per setmana.

Per començar, baixeu la versió més recent de l'aplicació mòbil Google Ads a Android o a iOS. Consulteu aquestes pràctiques recomanades per treure el màxim profit dels vostres comptes amb l'aplicació mòbil Google Ads.

Publicat per Ryan Beauchamp, director de producte, Google Ads