Automaattisten sijoitteluiden määritelmä

Tämä termi viittaa Google Adsin raportoinnissa sellaisiin Display-verkoston verkkosivuihin, videoihin ja sovelluksiin, joissa mainoksesi voivat näkyä automaattisesti valitsemasi kohdistuksen mukaan. Automaattiset sijoittelut eroavat yksittäisiin sijoitteluihin (kuten verkkosivuihin, videoihin ja sovelluksiin) kohdistamisesta siten, että niitä käytettäessä mainokset sijoitetaan muiden kohdistustapojen, kuten avainsanojen tai aiheiden, perusteella.

Huom. Älykkäiden kampanjoiden mainokset näkyvät Display-verkostossa, mutta niiden tarkkoja näkymispaikkoja ei näy ennalta määritetyssä "Automaattiset sijoittelut (ryhmä)" ‑raportissa.

Näin automaattiset sijoittelut toimivat:

• Jos käytät kampanjatyyppiä, joka toimii vain Display-verkostossa, ja valitset kampanjoillesi jonkin muun kohdistustavan kuin sijoitteluun kohdistamisen, mainoksesi voivat näkyä automaattisesti Display-verkoston sivustoilla. Nämä sivustot raportoidaan automaattisina sijoitteluina Google Ads ‑tilisi Sijoittelut-sivun tilastotaulukossa.
  • Jos et halua mainostesi näkyvän automaattisissa sijoitteluissa, voit käyttää pelkästään sijoitteluun kohdistamista. Lisää tässä tapauksessa sijoitteluita mainosryhmääsi, jotta mainoksesi näkyvät vain valitsemillasi verkkosivustoilla.

Esimerkki

Jos käytät mainosryhmäsi kohdistuksessa avainsanoja, pyrimme kohdistamaan mainoksesi sopiviin sijoitteluihin avainsanalistan ja muiden tekijöiden perusteella. Jos sinulla on esimerkiksi mainosryhmä, jonka avainsanat liittyvät miesten kenkiin, sen mainokset voivat näkyä kenkäaiheisilla sivustoilla. Nämä sivustot raportoidaan automaattisina sijoitteluina Google Ads ‑tilisi Sijoittelut-sivun tilastotaulukossa.