Slik kan du nå ut til flere kunder med Smart-kampanjer

17. juni 2020

Smart-kampanjer er laget spesielt for små bedrifter som din. Smart-kampanjer er nå tilgjengelige i alle de 150 landene som støttes av Google Ads, og de gjør det enkelt for deg å få annonsene dine publisert på bare 15 minutter. For å hjelpe deg med å nå ut til enda flere på riktig tidspunkt introduserer vi funksjoner som hjelper deg med å registrere deg fra alle typer enheter, skille deg ut på Google Maps, se resultatene dine direkte på Google Søk og kontrollere når annonsene dine vises.

Registrer deg direkte via mobilappen

Nå kan du registrere deg for Smart-kampanjer og kjøre annonser direkte fra Google Ads-mobilappen. Vi har gjort prosessen raskere og enklere, slik at du kan begynne å annonsere med én gang. Registrering via appen er for tiden tilgjengelig i USA, Canada, Australia, Storbritannia, Italia, Frankrike, Spania, Nederland og Japan, og flere land blir lagt til etter hvert.

Last ned Google Ads-appen for Android eller iOS i dag.

Skill deg ut på Google Maps, uten kostnad

Skill deg ut på Google Maps, uten kostnad

Hver måned bruker over én milliard mennesker Google Maps til å se hva som finnes rundt dem, søke etter bedrifter og finne veibeskrivelser. Med promoterte knappenåler på Google Maps kan bedriften din skille seg ut i disse øyeblikkene ved å vise en fremtredende, kvadratisk Google Maps-knappenål. Med denne knappenålen kan du fremheve bestemte tjenester som henting, levering og andre unike tilbud.

Etter hvert som folk begynner å besøke bedrifter igjen, ønsker vi å sende flere kunder til deg. Du blir ikke belastet for klikk, anrop eller salg fra promoterte knappenåler frem til utgangen av september 2020.

Vi har begynt å lansere promoterte knappenåler til annonsører med Smart-kampanjer og en Google Min bedrift-profil, og de blir tilgjengelige for alle i løpet av de neste ukene.

Fang oppmerksomheten til flere potensielle kunder med promoterte knappenåler

Se hvilke resultater du oppnår med annonsene dine, direkte på Google.com

Vi har gjort rapporteringsfunksjonene våre lettere tilgjengelige for å gjøre det enklere for deg å kontrollere annonsestatusen. Med et raskt søk kan du umiddelbart se statusen for Smart-kampanjene dine, hvilke resultater de oppnår, og hvordan annonsene dine ser ut for potensielle kunder. Først logger du på Google-kontoen du bruker for Google Ads. Søk deretter etter «Mine annonser» eller «Google Ads» på Google.com.

Denne funksjonen blir tilgjengelig for alle annonsører med Smart-kampanjer i løpet av de neste ukene.

Se resultatene dine og hvordan brukere ser annonsene dine

Kontrollér når annonsene dine vises

Vi har fått tilbakemeldinger om at små bedrifter ønsker mer kontroll over søkeord som hjelper dem med å nå ut til potensielle kunder på Google Søk. Med søkeordtemaer (tidligere kalt «produkter og tjenester») kan du fortelle oss hva bedriften din tilbyr, og så viser vi annonsen din til potensielle kunder som søker etter relaterte uttrykk. Dette betyr at annonsene dine når ut til flere av de riktige personene, og du kan spare tid i prosessen. Du kan også endre eller fjerne søkeordtemaer, slik at du alltid har kontrollen.

Søkeordtemaer blir tilgjengelige for alle som bruker Smart-kampanjer, i løpet av de neste ukene.

Det har aldri vært enklere å finne og administrere søkeord

For å bruke disse nye funksjonene, logg på Google Ads-kontoen din, eller kom i gang med Smart-kampanjer.

Skrevet av Kim Spalding, direktør for produktadministrasjon i Google Ads