Fastsett en budstrategi (Google Ads-mobilappen)

Sånn kan du endre kampanjers budstrategi i appen:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Naviger til Kampanjer-siden, og velg kampanjen du vil endre.
  3. Trykk på tannhjulikonet Innstillinger øverst til høyre på skjermen.
  4. Trykk på den nåværende budstrategien i Budgivning-delen.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å velge ønsket budstrategi.
  6. Trykk på Lagre.

Om budstrategier for porteføljer

Budstrategier for porteføljer er automatiske budstrategier basert på bestemte mål. De brukes for å optimalisere bud i flere kampanjer samtidig. Med budstrategier for porteføljer blir budene angitt automatisk under hver auksjon, slik at du enklere kan nå resultatmålene du har satt deg. Du kan også raskt endre budinnstillingene dine for alle kampanjer som bruker én budstrategi for porteføljen.

Bruk en eksisterende budstrategi for porteføljen

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Naviger til Kampanjer-siden, og velg kampanjen du vil endre.
  3. Trykk på tannhjulikonet Innstillinger øverst til høyre på skjermen.
  4. Velg Bruk en porteføljestrategi, og bruk en porteføljestrategi fra biblioteket. Trykk først på Du kan også velge en budstrategi direkte hvis alternativet ovenfor ikke vises. Merk deg at du må ha en eksisterende porteføljestrategi for å kunne velge en i appen.
  5. Trykk på Lagre.