Uw biedstrategie instellen (mobiele Google Ads-app)

Zo bewerkt u de biedstrategie van uw campagne in de app:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Ga naar de pagina Campagnes en selecteer de campagne die u wilt bewerken/
  3. Tik rechtsboven in het scherm op het tandwielicoon Instellingen.
  4. Tik op uw huidige biedstrategie in het gedeelte Bieden.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw biedstrategie te selecteren.
  6. Tik op Opslaan.

Over portfoliobiedstrategieën

Portfoliobiedstrategieën zijn automatische, op doelen gebaseerde biedstrategieën waarmee u biedingen voor meerdere campagnes kunt optimaliseren. Biedingen worden automatisch ingesteld voor elke veiling zodat u uw prestatiedoelen kunt bereiken. U kunt nu op één plaats snel biedingsinstellingen wijzigen voor alle campagnes die een enkele portfoliobiedstrategie gebruiken.

Een bestaande portfoliobiedstrategie gebruiken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Ga naar de pagina Campagnes en selecteer de campagne die u wilt bewerken.
  3. Tik rechtsboven in het scherm op het tandwielicoon Instellingen.
  4. Selecteer Gebruik een portfoliostrategie en pas een portfoliostrategie uit uw bibliotheek toe. Als deze optie niet wordt weergegeven, tikt u eerst op Of selecteer rechtstreeks een biedstrategie. U moet een bestaande portfoliostrategie hebben om er een in de app te selecteren.
  5. Tik op Opslaan.