Hintatarjousstrategian määrittäminen (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Näin muokkaat kampanjan hintatarjousstrategiaa sovelluksessa:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Siirry Kampanjat-sivulle ja valitse muokattava kampanja.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta Asetukset.
  4. Napauta Hintatarjoukset-osiosta nykyistä hintatarjousstrategiaa.
  5. Valitse hintatarjousstrategia seuraamalla annettuja ohjeita.
  6. Napauta Tallenna.

Tietoja portfolion hintatarjousstrategioista

Portfolion hintatarjousstrategiat ovat automaattisia, tavoitekeskeisiä hintatarjousstrategioita, joiden avulla voi optimoida useiden kampanjoiden hintatarjouksia. Näitä strategioita käytettäessä hintatarjoukset määritetään kaikkiin huutokauppoihin automaattisesti siten, että saavutat tulostavoitteesi. Voit muuttaa kaikkien samaa portfolion hintatarjousstrategiaa käyttävien kampanjoiden hintatarjousasetuksia helposti samasta paikasta.

Aiemmin luodun portfolion hintatarjousstrategian käyttäminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Siirry Kampanjat-sivulle ja valitse muokattava kampanja.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta Asetukset.
  4. Valitse Käytä portfoliostrategiaa ja ota käyttöön jokin kirjastossasi olevista portfoliostrategioista. Jos et näe tätä vaihtoehtoa, napauta ensin Tai valitse hintatarjousstrategia suoraan. Huomaa, että sinulla on oltava aiemmin luotu portfoliostrategia, jotta voit valita sen sovelluksessa.
  5. Napauta Tallenna.