Hintatarjoussimulaattorin käyttäminen Hotellikampanjoiden analysointiin

Hotellimainosten Hintatarjoussimulaattorin avulla voit arvioida, miten tehokas tietyn hotelliryhmän hintatarjous on. Käytä sitä, kun haluat tutkia hintatarjouksiisi liittyviä mahdollisuuksia sekä niiden kustannuksia.

Näin ne toimivat

Hintatarjoussimulaattori kerää ja analysoi Googlen Hotellimainosten huutokaupoista saatua dataa seitsemän viime päivän ajalta. Se ottaa huomioon esimerkiksi mainostesi laadun, kilpailijoidesi hintatarjoukset ja hintatarjouksen muokkausdatan. Näiden tietojen perusteella työkalu arvioi, kuinka tietyt hintatarjouksen muutokset vaikuttaisivat klikkauksiin, hintaan, näyttökertoihin ja konversioihin.

Ennen kuin aloitat

Muistettavaa

• Hotelliryhmän hintatarjousten muutokset voivat lisätä liikennettä merkittävästi. Sen seurauksena budjettisi saatetaan käyttää kokonaan. Näet hintatarjousten muutosten oletetut kustannukset. Sinun on ehkä kasvatettava budjettiasi, jotta saat muutoksista parhaan mahdollisen hyödyn.
  • Hintatarjoussimulaattori ei ota huomioon muiden mainostajien mahdollisesti tekemiä muokkauksia.
  • Tämä työkalu on käytettävissä, kun hotelliryhmän mainokset ovat olleet mukana riittävän monessa huutokaupassa tai ovat keränneet riittävästi impressioita, jotta voidaan arvioida niiden tehokkuutta käytettäessä toista hintatarjousta. Jos Hintatarjoussimulaattori ei ole näkyvissä, sinun pitää todennäköisesti jatkaa mainostesi näyttämistä hieman pidempään. Voit myös kokeilla osallistua useampiin huutokauppoihin kasvattamalla hintatarjouksiasi tai osallistumisprosenttiasi.
  • Hintatarjoussimulaattorissa näkyvä nykyisen hintatarjouksen data on arvio, joka perustuu seitsemän viime päivän liikenteeseen. Jos olet äskettäin muuttanut hintatarjousta, Hintatarjoussimulaattorissa näkyvän nykyisen datan ja tililläsi näkyvän datan välillä voi olla eroja.
  • Jos et aseta hintatarjousta Yhdysvaltojen dollareissa, muunnamme Korkein klikkauskohtainen hintatarjous‑, Hinta‑ ja Konversiot-sarakkeiden arvot Yhdysvaltojen dollareista asiakastilille määrittämääsi valuuttaan. Muuntamiseen käytetään simulaation aikaan voimassa olevia kursseja, joten arvioissa voi olla pieniä epätarkkuuksia johtuen valuuttakurssien päivittäisestä heilahtelusta.
  • Klikkauskohtaisen hintatarjouksen simulaatio on käytettävissä Google Ads APIn kautta. Koonti tapahtuu hotelliryhmätasolla. Hotelliryhmillä on oltava vähintään 100 impressiota, jotta ne voivat saada hintasimulaation arvioita.

Ohjeet

Näin näet yksittäisen hotelliryhmän ja kampanjaryhmän arviot:

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Yksittäisen hotelliryhmän arvioiden katsominen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Valitse haluamasi kampanja.
  5. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja klikkaa sitten Mainosryhmät.
  6. Klikkaa seuraavaksi Hotelliryhmät-välilehteä ja valitse hotelliryhmä.
  7. Klikkaa Korkein klikkauskohtainen hinta‑ tai Korkein klikkauskohtainen hinta % ‑sarakkeen vierestä simulaattorikuvaketta Bid Simulator icon.
  8. Valitsemalla Hintatarjoussimulaattori-ikkunassa eri hintatarjouksia näet, kuinka ne voisivat vaikuttaa kävijämäärään.
  9. Jos haluat muuttaa hintatarjousta ja ottaa sen käyttöön suoraan hotelliryhmässä, valitse hintatarjoussimulaattorista uusi hintatarjousvaihtoehto.
  10. Valitse Tallenna.

Yksittäisen kampanjaryhmän arvioiden katsominen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Klikkaa Budjetti-sarakkeesta kampanjabudjetin vierestä simulaattorikuvaketta Bid Simulator icon.
  5. Valitsemalla Hintatarjoussimulaattori-ikkunassa eri hintatarjouksia näet, kuinka ne voisivat vaikuttaa kävijämäärään.
  6. Jos haluat muuttaa hintatarjousta ja ottaa sen käyttöön suoraan hotelliryhmässä, valitse hintatarjoussimulaattorista uusi hintatarjousvaihtoehto.
  7. Valitse Tallenna.