Deaktiver annonceblokering for Google Ads

Hvis din browser kører en udvidelse med annonceblokering (f.eks. Google Chromes annonceblokering eller en anden annonceblokering fra tredjepart), kan der blive vist en rød bannerfejlmeddelelse øverst i Google Ads, og du kan muligvis ikke se forhåndsvisninger af dine annoncer, når du bruger Google Ads. Fejlen vises muligvis ikke konsekvent i alle browsere eller på visse netværk, hvis du åbner Google Ads i mere end én browser. I denne artikel beskrives det, hvordan du kan tjekke, om der er aktiveret annonceblokering i din browser, og hvordan du kan deaktivere Google Chromes annonceblokering. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer annonceblokering fra tredjepart, i vejledningen til udviklere.

Før du begynder

Hvis du vil teste, om annonceblokering medfører, at du ikke kan se forhåndsvisninger af annoncer, skal du åbne Google Ads og tjekke, om fejlen findes i mindst to browsere samt i et privat browservindue (Inkognitotilstand i Chrome). Bemærk! Vejledningen i næste afsnit beskriver, hvordan du deaktiverer annonceblokeringen i Google Chrome, men hvis du har annonceblokering i en anden browser, gælder denne vejledning ikke.

Deaktiver annonceblokering (computer)

Du kan ændre dine indstillinger, så du tillader annoncer på alle websites.

1. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger og så Avanceret og så Indstillinger for website  og så Annoncer
  2. Aktivér Blokeret på websites, der har tendens til at vise påtrængende annoncer (anbefales)

Tillad annoncer på bestemte websites

Hvis du har tillid til et website, kan du tilføje en undtagelse for at tillade annoncer på dette website.

1. Åbn Chrome på din computer.

2. Gå til en side, du har tillid til, der har blokerede annoncer.
  3. Klik på Lås Lås eller Oplysninger Oplysninger til venstre for webadressen.
  4. Klik på pilene Pile til højre for "Annoncer".
  5. Vælg Tillad altid på dette website.
  6. Genindlæs websiden.

Deaktiver annonceblokering

Hvis du har tillid til et website, kan du tilføje en undtagelse for at tillade annoncer på dette website.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Oplysninger Oplysninger.
  3. Tryk på Indstillinger for website.
  4. Tryk på pilen Nedadvendt pil ud for "Annoncer".
  5. Tryk på Tilladt.
  6. Genindlæs websiden.

Stop med at blokere annoncer på dit website i Chrome

Chrome fjerner annoncer fra websites, der overtræder Better Ads Standards. Standarderne fraråder den slags annoncer, der er særligt irriterende for brugere.

Gå til rapporten Annonceoplevelse, hvis der er blevet fjernet annoncer fra et website, som du ejer. I rapporten kan du læse om eventuelle problemer, der er på dit website, og hvordan du håndterer dem.