Desactivar bloquejadors d'anuncis per a Google Ads

Si el vostre navegador executa una extensió de bloquejador d'anuncis (per exemple, el bloquejador d'anuncis de Google Chrome o un bloquejador d'anuncis de tercers), pot ser que es mostri un missatge d'error en un bàner vermell a la part superior de Google Ads i que no pugueu previsualitzar els anuncis. Si accediu a Google Ads des de més d'un navegador, és possible que l'error no es produeixi de manera sistemàtica en tots els navegadors ni en determinades xarxes. En aquest article s'explica com podeu comprovar si hi ha un bloquejador d'anuncis activat al navegador i com podeu desactivar el bloquejador d'anuncis de Google Chrome. Per desactivar bloquejadors d'anuncis de tercers, consulteu les indicacions de cada desenvolupador.

Abans de començar

Per saber si un bloquejador d'anuncis us impedeix previsualitzar els anuncis, obriu Google Ads i comproveu si es produeix l'error en almenys dos navegadors diferents i en una finestra de navegació privada (mode d'incògnit a Chrome). Nota: les instruccions de la secció següent descriuen com podeu desactivar el bloquejador d'anuncis a Google Chrome, però si teniu un bloquejador d'anuncis en un altre navegador, aquestes instruccions no serviran.

Desactivar el bloquejador d'anuncis (ordinador)

Podeu canviar la configuració per permetre anuncis en tots els llocs web.

1. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració i després Avançada i després Configuració del lloc web  i després Anuncis
  2. Activeu l'opció Anuncis bloquejats als llocs web que mostren publicitat intrusiva o enganyosa (opció recomanada)

Permetre anuncis en llocs web concrets

Si confieu en un lloc web, podeu afegir una excepció per permetre-hi anuncis.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.

2. Aneu a una pàgina de confiança que tingui els anuncis bloquejats.
  3. A l'esquerra de l'adreça web, feu clic al cadenat Bloqueja o a informació Informació.
  4. A la dreta de l'opció "Anuncis", feu clic a les fletxes Fletxes.
  5. Trieu Permet sempre en aquest lloc web.
  6. Torneu a carregar la pàgina web.

Desactivar el bloquejador d'anuncis

Si confieu en un lloc web, podeu afegir una excepció per permetre-hi anuncis.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Informació Informació.
  3. Toqueu Configuració del lloc web.
  4. Al costat de l'opció "Anuncis", toqueu la fletxa cap avall Fletxa avall.
  5. Toqueu Permesos.
  6. Torneu a carregar la pàgina web.

Impedir que Chrome bloquegi anuncis en un lloc web

Chrome treu els anuncis de llocs web que infringeixen els estàndards Better Ads. Aquests estàndards desaconsellen els tipus d'anuncis que són especialment molestos per a les persones.

Si es treuen anuncis d'un lloc web que és propietat vostra, consulteu l'informe d'experiència d'anunci per veure els problemes que presenta el lloc web i com podeu solucionar-los.