Puheluiden tallennusten toistaminen

Kun olet ottanut puheluiden tallennuksen käyttöön, voit alkaa toistaa puheluita uudelleen. Kun tallennus on käytössä, puheluiden tietoraportissa näkyy uusi sarake, jonka kautta voit toistaa puhelun audion. Tallennetut puhelut ovat käytettävissä 30 päivää puhelun päivämäärän jälkeen.

Puheluiden tallennuksen käyttöönottoon ja asetusten muuttamiseen tarvitaan Google Ads ‑tilin järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet. Kun tallennus on käytössä, myös Google Ads ‑tilin hallinnoijan tilin käyttäjät ja suorat käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet tai normaalit pääsyoikeudet, voivat toistaa tallenteita.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Vinkit ja raportit ‑valikkoa.
  3. Valitse Raporttityökalu.
  4. Valitse "Elementit (vanha)" ‐kohdasta Puhelutiedot.
  5. Näet Tallenne-sarakkeen, josta voit toistaa puhelun.

Tallennus ei ole käytettävissä

Puheluiden tallennus on käytettävissä vain Google Adsin käyttöliittymässä, eikä tallennuksia voi ladata. Alla on tavallisia syitä siihen, miksi puhelun tallennusta ei ehkä voi toistaa Google Adsin käyttöliittymän kautta:

• Puhelinnumeroa ei tueta: Tämä virhe tarkoittaa, että mainoksessa käytettyä puhelinnumeroa, josta puhelu on soitettu, ei tueta maantieteellisten rajoitusten vuoksi. Tällä hetkellä tämä ominaisuus on käytettävissä vain yhdysvaltalaisilla puhelinnumeroilla.
  • Vahvistamaton URL-osoite: Tämä virhe tarkoittaa, että puhelun käynnistäneessä mainoksessa käytettyä verkkotunnusta ei ole vahvistettu. Voit vahvistaa verkkotunnuksesi linkittämällä Google Search Consolen ja Google Ads ‑tilisi tai lisäämällä sivustollesi yksilöllisen Google Adsin konversioseurantatagin tai uudelleenmarkkinointitagin. Jos soittomainoksessa tai puheluelementissä näkyvää verkkotunnusta ei ole vahvistettu tällä tavalla, niistä tulleita puheluita ei voi toistaa, vaikka asetus olisi käytössä.
  • Puhelulähdettä ei tueta: Tämä virhe tarkoittaa, että puhelu on peräisin puhelulähteestä, jota ei tueta. Tällaisia ovat esimerkiksi puhelut, jotka on soitettu sivuston puhelukonversiotagin kautta. Tällä hetkellä vain soittomainosten ja puheluelementtien kautta soitetut puhelut ovat käytettävissä tässä ominaisuudessa.