Puheluiden tallennusten toistaminen

Kun olet ottanut puheluiden tallennuksen käyttöön, voit alkaa toistaa puheluita uudelleen. Kun tallennus on käytössä, puheluiden tietoraportissa näkyy uusi sarake, jonka kautta voit toistaa puhelun audion. Tallennetut puhelut ovat käytettävissä 30 päivää puhelun päivämäärän jälkeen.

Vaikka vain sellaiset käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet Google Ads ‑tilille, voivat ottaa puheluiden tallennuksen käyttöön ja muuttaa sen asetuksia, Oma asiakaskeskus ‑käyttäjät ja suorat käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, sekä suorat käyttäjät, joilla on normaalit käyttöoikeudet, voivat toistaa tallennuksia, kun ominaisuus on käytössä.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Raportit.
  3. Klikkaa Ennalta määritetyt raportit (Kategoriat).
  4. Klikkaa Laajennukset.
  5. Klikkaa Puhelutiedot.
  6. Täältä näet Tallenne-sarakkeen ja voit toistaa puhelun audion.

Tallennus ei ole käytettävissä

Puheluiden tallennus on käytettävissä vain Google Adsin käyttöliittymässä, eikä tallennuksia voi ladata. Alla on tavallisia syitä siihen, miksi puhelun tallennusta ei ehkä voi toistaa Google Adsin käyttöliittymän kautta:

• Puhelinnumeroa ei tueta: Tämä virhe tarkoittaa, että mainoksessa puhelun soittamiseen käytettyä puhelinnumeroa ei tueta maantieteellisten rajoitusten vuoksi. Tällä hetkellä tämä ominaisuus on käytettävissä vain yhdysvaltalaisilla puhelinnumeroilla.
  • Vahvistamaton URL-osoite: Tämä virhe tarkoittaa, että puhelun käynnistäneessä mainoksessa käytettyä verkkotunnusta ei ole vahvistettu. Voit vahvistaa verkkotunnuksesi linkittämällä Google Search Consolen ja Google Ads ‑tilisi tai lisäämällä yksilöllisen Google Adsin konversioseurannan tagin tai uudelleenmarkkinointitagin verkkosivustollesi. Soittomainoksia ja laajennuksia, joiden verkkotunnusta ei ole vahvistettu tällä tavoin, ei voi toistaa, vaikka asetus olisi käytössä.
  • Puhelulähdettä ei tueta: Tämä virhe tarkoittaa, että puhelu on peräisin puhelulähteestä, jota ei tueta. Tällaisia ovat esimerkiksi puhelut, jotka soitetaan verkkosivuston puhelukonversiotagin kautta. Tällä hetkellä vain puhelumainostesi sekä puhelu- ja sijaintilaajennustesi kautta soitetut puhelut ovat käytettävissä tässä ominaisuudessa.

Aiheeseen liittyvä linkki