Om segmenter bestående av målgrupper ekskludert fra appkampanjer

Med målgruppeekskluderinger i appkampanjer kan du finstemme målrettingen for å sikre at du ikke kaster bort penger på å vise visse annonser til brukere som ikke har interesse av å se dem.

Det kan være veldig nyttig å opprette segmenter som består av ekskluderte målgrupper. Dette gjelder uansett om du kjører annonser for flere apper og vil påse at eksisterende brukere av én app ikke inngår i målrettingen til de andre appene dine, eller om du ikke vil vise annonser til brukere som regelmessig installerer og avinstallerer appene dine for å frigjøre plass på enhetene sine, eller brukere som allerede er aktive på nettstedet ditt. Finn ut hvordan du oppretter segmenter bestående målgrupper ekskludert fra appkampanjer.

Fordeler med målgruppeekskluderinger

• Du kan ha ulik målretting i de ulike appene dine og på denne måten ikke «stjele» brukere fra eksisterende apper når du lanserer nye.
  • Hold målgruppesegmenter for henholdsvis den fullstendige versjonen og eventuelle lettversjoner av appen atskilt.
  • Gi ulike brukertyper ulike verdier, og unngå å vise nye appannonser til brukere som allerede har vist seg å være mindre lønnsomme i appen.
  • Ikke bruk annonsemidler på brukere som regelmessig installerer og avinstallerer appene, eller som allerede er aktive brukere av bedriftens nettsted.

Krav

Du må innfri alle disse kravene for å kunne ekskludere målgrupper:

• Du har knyttet kampanjen din sammen med Firebase SDK-kontoen din.
  • Du har slått på Firebase-konverteringssporing.
  • Du har slått på budgivning for konverteringshandlinger i Firebase.
  • I managerkontoen din er konverteringssporing for Firebase konfigurert for den underordnede kontoen der målgruppeekskluderinger skal brukes.

Fordeler ved Firebase-integrasjon

• Firebase gjør det enkelt å spore appresultater.
  • I Google Ads-konverteringssporingen brukes koden du allerede har installert for Firebase, så du trenger ikke å legge til noen ny kode i appen.
  • Ett enkelt Firebase-prosjekt kan være knyttet sammen med flere Google Ads-kontoer eller -managerkontoer, og hver Google Ads-konto har tilgang til målgrupper opprettet i Firebase.
Målgrupper kan bare ekskluderes på kampanjenivå. Du kan ikke opprette målgruppeekskluderinger på kontonivå.

Linker til beslektet innhold