Over segmenten van uitgesloten doelgroepen voor app-campagnes

Met uitgesloten doelgroepen in app-campagnes kunt u uw doelgroeptargeting verfijnen om ervoor te zorgen dat u geen advertentieopbrengst verspilt aan gebruikers die bepaalde campagneadvertenties niet hoeven te zien.

Als u segmenten van uitgesloten doelgroepen maakt, kan dit u helpen, of u nu advertenties voor meerdere apps weergeeft en ervoor wilt zorgen dat bestaande gebruikers van de ene app niet worden getarget in uw andere apps, of dat u wilt voorkomen dat advertenties worden weergegeven aan gebruikers die uw apps regelmatig verwijderen en opnieuw installeren om ruimte vrij te maken op hun apparaten, of aan gebruikers die al actief zijn op uw website. Informatie over hoe u segmenten van uitgesloten doelgroepen voor app-campagnes kunt maken

Voordelen van doelgroepuitsluiting

• Houd doelgroeptargeting gescheiden tussen uw verschillende apps om te voorkomen dat u gebruikers uit bestaande apps weghaalt als u nieuwe apps uitbrengt.
  • Onderscheid doelgroepsegmenten voor volledige en 'light'-versies van uw app.
  • Maak onderscheid tussen waarden voor verschillende typen gebruikers en geef geen nieuwe app-advertenties weer aan gebruikers waarvan al is bewezen dat ze minder waardevol zijn voor uw app.
  • Voorkom uitgaven aan advertenties voor gebruikers die uw apps regelmatig verwijderen en opnieuw installeren of die een bestaande relatie hebben via de website van uw bedrijf.

Vereisten

U moet voldoen aan alle volgende vereisten om uitgesloten doelgroepen te kunnen gebruiken:

• Uw campagne is gekoppeld aan uw account voor Firebase-SDK.
  • U heeft 'Conversies bijhouden voor Firebase' ingeschakeld.
  • U heeft bieden op Firebase-conversieacties ingeschakeld.
  • Uw manageraccount heeft 'Conversies bijhouden voor Firebase' ingesteld voor het subaccount dat uitgesloten doelgroepen gebruikt.

Voordelen van integratie met Firebase

• Firebase maakt het makkelijk om app-prestaties bij te houden
  • 'Conversies bijhouden' van Google Ads gebruikt de code die u al voor Firebase heeft geïnstalleerd. U hoeft dus geen nieuwe code aan uw app toe te voegen.
  • Een Firebase-project kan aan meerdere Google Ads-accounts of manageraccounts worden gekoppeld. Elk Google Ads-account heeft toegang tot doelgroepen die in Firebase zijn gemaakt.
Uitgesloten doelgroepen zijn alleen beschikbaar op campagneniveau. U kunt ze niet maken op accountniveau.