Angi en annonseplan for Smart-kampanjen din

I Google Ads kan du velge hvilke dager i uken og på hvilke tidspunkter annonsen din skal kjøres. Du kan for eksempel angi at annonsen bare skal vises i løpet av normale åpningstider, eller når du kan svare på henvendelser fra kundene innen rimelig tid. Eller kanskje du bare vil vise annonsen på bestemte dager eller i bedriftens åpningstid, når du kan ta deg av kundehenvendelser.

Fordeler ved å planlegge kjøring av annonser

Hvis bedriften din har normale åpningstider, kan du angi at annonsen din bare skal kjøres når bedriften er åpen. Da betaler du ikke for anrop eller klikk på annonsen din når bedriften er stengt.

Hvis bedriften din er døgnåpen, eller den har et nettsted, er det lurt å angi at annonsene skal kjøres når som helst. Da kan annonsene dine nå ut til kunder uansett når på døgnet de søker.

Slik planlegger du kjøring av annonser

1. Finn kampanjen du ønsker å redigere.
  2. Klikk på Se mer informasjon på «Sted og annonseplan»-kortet.
  3. Klikk på Annonseplan-fanen.
  4. Klikk på Endre-knappen.
  5. Velg et alternativ på rullegardinmenyen:
    • Når som helst – Annonsene dine vises døgnet rundt hele uken.
    • Åpningstider – Hvis du har knyttet kampanjen din til en bedriftsprofil, blir annonsene dine vist i bedriftens åpningstider.
    • I takt med spesielle åpningstider – Du angir tidsplanen for når annonsene dine skal bli vist.
  6. Klikk på Lagre.