Mainosten esitysaikataulun määrittäminen Älykkäälle kampanjalle

Google Adsissa voit valita viikonpäivät ja kellonajat, jolloin haluat mainoksesi näkyvän. Voit esimerkiksi asettaa mainoksen näkymään yrityksesi aukioloaikoina tai silloin, kun voit vastata asiakkaiden puheluihin nopeasti. Vai haluatko mainoksen näkyvän vain tiettyinä päivinä tai sellaiseen aikaan päivästä, kun voit vastata asiakkaiden tiedusteluihin?

Mainoksen ajoittamisen edut

Jos yritykselläsi on säännölliset aukioloajat, voit asettaa mainoksen näkymään vain silloin, kun yrityksesi on auki. Näin et maksa mainoksen klikkauksista tai sen kautta soitetuista puheluista yrityksesi ollessa suljettu.

Jos yrityksesi on auki ympäri vuorokauden tai se toimii verkossa, kannattaa harkita mainosten näyttämistä kaikkina kellonaikoina. Näin tavoitat mainoksillasi asiakkaat riippumatta siitä, milloin he tekevät hakuja.

Näin ajoitat mainoksen

1. Etsi muokattava kampanja.
  2. Klikkaa "Sijainti ja mainosten esitysaikataulu" ‑kortista Näytä tiedot.
  3. Klikkaa Mainosten esitysaikataulu ‑välilehteä.
  4. Klikkaa Muokkaa-painiketta.
  5. Valitse avattavasta valikosta haluamasi vaihtoehto:
    • Milloin tahansa – Mainoksesi voivat näkyä mihin vuorokaudenaikaan tahansa seitsemänä päivänä viikossa.
    • Aukioloajat – Jos olet linkittänyt kampanjasi yritysprofiiliin, mainoksesi näkyvät profiilin mukaisina aukioloaikoina.
    • Oma aikataulu – Valitset itse aikataulun, jonka mukaan mainoksesi näkyvät.
  6. Klikkaa Tallenna.