Definir una programació d'anuncis per a una campanya intel·ligent

A Google Ads podeu triar els dies de la setmana i les hores en què voleu publicar el vostre anunci. Per exemple, podeu configurar-lo perquè es publiqui durant l'horari d'obertura habitual o quan pugueu respondre a les trucades dels clients, o bé només uns dies determinats o durant l'horari d'obertura en què estigueu disponible per poder atendre les consultes dels clients.

Nota: si utilitzeu un perfil d'empresa i hi heu definit l'horari de la botiga, la programació d'anuncis de la campanya se sincronitzarà automàticament amb l'horari de la botiga.

Avantatges de programar un anunci

Si la vostra empresa funciona amb un horari d'obertura habitual, podeu configurar l'anunci perquè només es publiqui mentre teniu obert. D'aquesta manera, no pagareu per les trucades ni pels clics que rebi l'anunci quan l'empresa estigui tancada.

Si l'empresa funciona les 24 hores del dia o presta servei en línia, us recomanem que configureu els anuncis perquè es publiquin en qualsevol moment. D'aquesta manera, arribaran als clients independentment del moment en què facin una cerca.

Com es pot programar un anunci

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Programació d'anuncis.
  4. Feu clic al botó Edita.
  5. Al menú desplegable, trieu una opció:
    • En qualsevol moment: els anuncis es mostraran les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.
    • Horari d'obertura: si heu enllaçat la campanya a un perfil d'empresa, els anuncis es mostraran durant l'horari d'obertura.
    • Horari personalitzat: podeu programar quan voleu que es mostrin els anuncis.
  6. Feu clic a Desa.