Incloure la informació de l'empresa als anuncis

Incloeu la informació de l'empresa als vostres anuncis perquè els usuaris la coneguin i us puguin trucar o visitar. Aquesta informació es comparteix en tots els anuncis d'una campanya.

Mostrar un botó de trucada a l'anunci

Activeu l'opció "Mostra un botó de trucada a l'anunci" si voleu que els usuaris us truquin directament des de l'anunci.

Mostrar l'adreça a l'anunci

Mostreu la vostra adreça a l'anunci i enllaceu-hi el vostre perfil d'empresa i les indicacions amb cotxe per arribar-hi. Utilitzem l'adreça del vostre perfil d'empresa. Per actualitzar l'adreça, aneu a Perfil d'empresa.

Més informació sobre com podeu començar a utilitzar un perfil d'empresa

Més informació sobre com podeu enllaçar un perfil d'empresa a una campanya intel·ligent

Verificar l'adreça de l'empresa

Cal que verifiqueu l'adreça al vostre perfil d'empresa perquè les campanyes intel·ligents es puguin publicar correctament.

1. Cerqueu la campanya que vulgueu editar.
  2. A la targeta "Text de l'anunci, imatges i pàgina de destinació", feu clic a Edita.
  3. Feu clic a la pestanya Informació d'empresa.
  4. Cerqueu l'opció "Mostra el nom de l'empresa a l'anunci".
  5. Feu clic a Perfil d'empresa per accedir al perfil.
  6. Seguiu els passos per verificar l'adreça de l'empresa.

Incloure el nom de l'empresa a l'anunci

De vegades, podem utilitzar el nom de l'empresa que figura als anuncis per ajudar-vos a arribar a més usuaris i millorar el rendiment de les campanyes.

• Si no heu enllaçat la vostra campanya intel·ligent a cap perfil d'empresa, podeu editar el nom de l'empresa.
  • Si heu enllaçat la campanya intel·ligent al vostre perfil d'empresa, farem servir el nom de l'empresa que utilitzeu a Perfil d'empresa.

Afegir o editar la informació de l'empresa als anuncis

1. Cerqueu la campanya que vulgueu editar.
  2. A la targeta "Text de l'anunci, imatges i pàgina de destinació", feu clic a Edita.
  3. Feu clic a la pestanya Informació d'empresa.