Om Smart-kampagner på Google Displaynetværket

Google Ads Smart campaigns | Including images in your Smart campaigns

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Med Smart-kampagner vises dine annoncer på Google Søgning, Maps, YouTube, Gmail og Google-partnerwebsites.

• Visning af annoncer på Google Søgning er en god metode til at nå ud til folk, der specifikt søger efter varer eller ydelser, der minder om det, du tilbyder.
  • Annoncer på YouTube, i Gmail og på Google-partnerwebsites kan indeholde billeder, og de giver dig mulighed for at fange folks opmærksomhed tidligere i købscyklussen.
  • I nogle tilfælde genererer Googles AI muligvis korte videoannoncer baseret på oplysninger i din Smart-kampagne og din tilknyttede virksomhedsprofil. Disse videoannoncer kan øge din rækkevidde, så du også kan nå ud til videobrugere på Google Displaynetværket.

Fordele ved annoncer på Google-partnerwebsites

Når du viser annoncer på Google-partnerwebsites, viser du dine annoncer til folk, inden de begynder at søge efter det, du tilbyder. Det kan være centralt for den overordnede annonceringsstrategi. Med annoncer på Google-partnerwebsites kan du f.eks. vise folk annoncer, mens de besøger deres foretrukne websites, viser en ven en video eller bruger mobilenheder og apps.

Denne type annoncer er en god metode til at skabe større brandbevidsthed ved at give folk et mere indgående kendskab til din virksomhed og det, du kan tilbyde. Jo mere du kan få din virksomhed vist, desto større er sandsynligheden for, at folk får en positiv opfattelse af den og overvejer at benytte den på et senere tidspunkt.

Brug af billeder og logoer i dine annoncer

Du kan bruge billeder og logoer fra dine konti på sociale medier, din virksomhedsprofil eller din mobilenhed eller computer.

Hvis der ikke angives nogen billeder, bruger Googles AI muligvis billeder fra din virksomhedsprofil eller relevante arkivbilleder i dine annoncer.

Bemærk! Brug kun billeder, som du har lov til at bruge.
  1. Find den kampagne, du vil redigere.
  2. Klik på Rediger på kortet "Annoncetekst, billeder og landingsside".
  3. Klik på fanen Billeder.
  4. Tilføj op til 3 rektangulære billeder, 3 kvadratiske billeder og 3 logoer. Klik på + Nyt billede i hver sektion for at vælge dine billeder.
  5. Upload billeder, eller tilføj billeder fra dit website eller dine konti på sociale medier.
    • Sociale medier: Hvis du vil importere billeder fra dine konti på sociale medier, skal du rulle ned til sektionen "Konti på sociale medier". Klik på Hent billeder.
    • Upload billeder: Klik på fanen Upload for at importere dine egne billeder. Vælg det ønskede billede.
    • Website: Billeder fra dit website udfyldes på fanen "Web".
  6. Beskær dit billede som ønsket, og klik på Udfør.
  7. Klik på Udfør, når du har valgt dine billeder i hver kategori. Du kan tilføje op til tre billeder pr. kategori.

Annoncerne i din Smart-kampagne tilføjes på Google Displaynetværket ved brug af uploadede billeder eller arkivbilleder, billeder fra din Virksomhedsprofil-konto eller tekstannoncer, alt efter hvad der er tilgængeligt.

Bemærk! Det er ikke muligt at uploade og redigere billeder i Google Ads-appen.

Krav til billeder

Overhold disse krav til billederne for at sikre, at annoncer med billeder vises tilfredsstillende:

• Minimumstørrelse: 600 x 314 pixels
  • Anbefalet størrelse: 1.200 x 628 pixels
  • Maks. filstørrelse: 4,2 MB

Alle billeder og logoer i dine annoncer skal overholde kravene i politikken vedrørende billedannoncer.

Sådan fravælger du Displaynetværket

Hvis du vil fravælge kørsel af dine Smart-kampagner på Displaynetværket, skal du udfylde denne formular til fravalg. Anmodninger behandles typisk på ugentlig basis.

Relateret link