Om opkaldsklik

Du kan se dine opkaldsklik i kontrolpanelet for din Smart-kampagne, hvis der føjes et telefonnummer til din Smart-kampagne uden et Google-viderestillingsnummer (GFN, Google forwarding number). Opkaldsklik er det antal gange, hvor potentielle kunder har trykket på opkaldsknappen i din annonce på en mobilenhed. Hvis du kender det omtrentlige antal opkald, der er genereret af din annonce, kan du bedre finde ud af, hvor effektiv din annonce er i forhold til at generere omsætning.

Din annonce kan også generere opkald ved at lede folk til dit website. Disse opkald tælles dog ikke med her.

Bemærk! Der skal angives Google-viderestillingsnumre for nye Smart-kampagner med et tilknyttet telefonnummer i alle de lande, hvor funktionen er tilgængelig. Se en komplet liste over de lande, der understøtter Google-viderestillingsnummer. I disse lande vises opkaldsmetrics som rapporterede opkald. Få flere oplysninger om rapporterede opkald

Hvis du annoncerer i et land, der ikke understøtter Google-viderestillingsnumre, er rapporterede opkald ikke tilgængelige. I dette tilfælde vises opkaldsmetrics som opkaldsklik, ikke rapporterede opkald.

Sådan konfigurerer du opkaldsklik

Hvis du vælger "opkald" som et kampagnemål, skal du angive et telefonnummer, hvor du ønsker at modtage opkald fra dine annoncer. Med alle andre kampagnemål er det valgfrit, om du vil have en opkaldsknap i dine annoncer.

Du kan til enhver tid tilføje eller redigere det telefonnummer, hvor du modtager opkald fra din annonce:

1. Find den kampagne, du vil redigere.
  2. Klik på Rediger på kortet "Annoncetekst, billeder og landingsside".
  3. Klik på fanen Virksomhedsoplysninger.
  4. Sørg for, at du har markeret afkrydsningsfeltet Vis en opkaldsknap i annoncen.
  5. Klik på redigeringsikonet Rediger indstilling, blyantikon, og angiv dit telefonnummer.
  6. Klik på Gem.