Stedshandlinger for Smart-kampanjer

I Smart-kampanjer kan du spore antallet ganger folk har gjort noe i bedriftsprofilen din etter å ha sett eller klikket på annonsene dine.

Stedshandlinger er et sterkt signal om at noen har planer om å besøke den fysiske beliggenheten din. For at du skal kunne se stedshandlinger, må du ha opprettet og bekreftet en Bedriftsprofil-konto, og kontoene dine må være knyttet sammen. Finn ut hvordan du kan knytte Bedriftsprofil-kontoer sammen med Smart-kampanjer

Slik fungerer stedshandlinger

En stedshandling telles når noen besøker bedriftsprofilen din etter å ha sett eller klikket på annonsen din.

Merk: Hvis du velger å se stedshandlinger fra og med «I dag», kan det hende det ikke vises noen data. Prøv å se etter data fra den foregående dagen.

Handlinger i bedriftsprofilen

Du kan se de vanligste handlingene folk har foretatt seg i bedriftsprofilen din etter å ha sett eller klikket på annonsen din.

Her er noen eksempler på det som kan bli rapportert:

• klikk for å se veibeskrivelser til beliggenheten din
  • åpningstider
  • bilder
  • anmeldelser