Toimipisteeseen liittyvät aktivoitumiset Älykkäissä kampanjoissa

Älykkäissä kampanjoissa voit seurata sitä, kuinka monta kertaa käyttäjät ovat tehneet jotakin yritysprofiilissasi nähtyään mainoksesi tai klikattuaan sitä.

Toimipisteeseen liittyvä aktivoituminen on vahva merkki siitä, että käyttäjä aikoo käydä yrityksesi toimipisteessä. Jotta voit nähdä toimipisteeseen liittyvät aktivoitumiset, sinulla on oltava Yritysprofiili, jonka tiedot on vahvistettu, ja lisäksi tiliesi on oltava linkitettyjä. Lue lisää Yritysprofiilin linkittämisestä Älykkääseen kampanjaan

Näin toimipisteeseen liittyvät aktivoitumiset toimivat

Toimipisteeseen liittyvä aktivoituminen lasketaan, kun käyttäjä käy yritysprofiilissasi nähtyään mainoksesi tai klikattuaan sitä.

Huom. Jos katsot toimipisteeseen liittyviä aktivoitumisia kuluvasta päivästä alkaen, et välttämättä näe lainkaan dataa. Koeta tällöin tutkia dataa edellisestä päivästä alkaen.

Aktivoitumiset yritysprofiilissa

Voit nähdä tavallisimmat aktivoitumiset, jotka tapahtuivat yritysprofiilissasi sen jälkeen, kun käyttäjät näkivät mainoksesi tai klikkasivat sitä.

Raportoitavia aktivoitumisia ovat esimerkiksi

• toimipisteen reittiohjeiden klikkaukset
  • aukioloaikojen klikkaukset
  • kuvien katselukerrat
  • arvostelujen katselukerrat.