Enllaçar un perfil d'empresa a una campanya intel·ligent

Quan configureu una campanya intel·ligent nova, teniu l'opció d'enllaçar-la a un perfil d'empresa. Quan enllaceu el perfil d'empresa i les campanyes intel·ligents, els anuncis mostren l'adreça de l'empresa i un enllaç al perfil d'empresa o a les indicacions amb cotxe de Maps per arribar a l'empresa. Podeu desactivar aquesta opció si no és adequada per a l'empresa. Fer l'enllaç també us permet configurar la campanya més ràpidament, ja que com més informació tinguem sobre l'empresa, més suggeriments podrem fer per a la campanya d'anuncis.

Només podeu associar un perfil d'empresa a cada campanya intel·ligent; si teniu diversos perfils d'empresa que voleu anunciar, creeu una campanya intel·ligent per a cada un.

Encara no teniu un perfil d'empresa? Registreu-vos per obtenir el vostre perfil d'empresa gratuït.

Com es pot enllaçar una campanya intel·ligent a un perfil d'empresa

Perquè es mostrin els perfils d'empresa com a opció disponible quan creeu una campanya intel·ligent, assegureu-vos que la mateixa adreça electrònica tingui les funcions d'usuari següents:

• "Administrador" al compte de Google Ads
  • "Propietari" o "Gestor" al perfil d'empresa

A continuació, creeu una campanya intel·ligent que estigui enllaçada al perfil d'empresa.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al botó de més i, tot seguit, a + Campanya nova.
  5. Seleccioneu un objectiu per a la campanya.
  6. Quan se us demani, seleccioneu el perfil d'empresa que voleu anunciar i enllaceu els comptes.
  7. Acabeu de crear la campanya intel·ligent.
Nota: cal associar un perfil d'empresa a la campanya intel·ligent durant la creació de la campanya. Un cop creada, ja no s'hi pot enllaçar un perfil d'empresa. Si se suprimeix el perfil d'empresa associat, heu de crear una altra campanya intel·ligent per poder-hi enllaçar un perfil d'empresa nou.

Desenllaçar una campanya intel·ligent i un perfil d'empresa

Una campanya intel·ligent pot desenllaçar-se de dues maneres d'un perfil d'empresa:

• Si l'adreça electrònica associada a un compte de Google Ads perd l'accés a un perfil d'empresa enllaçat, la campanya intel·ligent associada al compte de Google Ads es desenllaçarà del perfil d'empresa.
  • Si el perfil d'empresa es desenllaça de Google Ads a través de la pàgina "Comptes enllaçats" del perfil d'empresa, totes les campanyes de Google Ads associades a aquest perfil d'empresa es desenllaçaran.

Corregir un enllaç trencat entre una campanya intel·ligent i un perfil d'empresa

• Si un enllaç es trenca perquè l'adreça electrònica associada a un compte de Google Ads perd l'accés al perfil d'empresa, l'enllaç es restaurarà si l'adreça electrònica associada al compte de Google Ads recupera l'accés al perfil d'empresa.
  • Si un enllaç es trenca perquè es desenllacen els comptes a la pàgina "Comptes enllaçats" del perfil d'empresa, podeu tornar a enllaçar els comptes. Seguiu les instruccions a Google Ads per tornar a enllaçar-los. Més informació sobre com es poden gestionar les sol·licituds per enllaçar un perfil d'empresa