Om priser og betalinger

Google Ads Smart campaigns | How and when am I billed?

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

• Med Smart-kampagner betaler du kun for det faktiske antal klik på og opkald via din annonce.
  • Dine omkostninger varierer muligvis fra dag til dag, men du debiteres aldrig mere end dit maksimale månedlige budget.
  • Under betalingsindstillinger kan du se, hvornår du betaler, og under betalingsmetoder kan du se, hvordan du betaler.

Hvad koster Smart-kampagner?

Du betaler kun for klik på og opkald via annoncerne i dine Smart-kampagner. Det samlede beløb, du bruger på en måned, kommer aldrig til at overstige dit maksimale månedlige budget. Få flere oplysninger om, hvordan budgetter fungerer i en Smart-kampagne

Priserne er dynamiske, hvilket betyder, at de varierer fra gang til gang. Prisen for hvert enkelt klik afhænger af mange forskellige faktorer, herunder:

• Hvor meget konkurrerende annoncører i dit område betaler
  • Hvor relevant din annonce er i forhold til en persons Google-søgning
  • Hvor sandsynligt det er, at en persons søgning udmønter sig i et salg

Intet aktiveringsgebyr

Der er intet aktiveringsgebyr for Smart-kampagner. Når du foretager en manuel betaling, kan der dog være en minimumsgrænse mht. transaktionsbeløb.

Betalingsindstillinger og betalingsmetoder

• Sådan betaler du: Med Smart-kampagner kan du enten foretage betalinger, før dine annoncer bliver vist (manuelle betalinger), eller foretage betalinger automatisk, efter at dine annoncer er blevet vist (automatiske betalinger). Det kaldes betalingsindstillinger. Få flere oplysninger om dine faktureringsmuligheder
  • Det, du betaler med: Dette er den metode, du bruger til betaling af omkostningerne, f.eks. et kreditkort. Nogle betalingsmetoder er kun tilgængelige i bestemte lande, så mulighederne varierer, alt efter hvor din virksomhed er placeret.