Entendre els costos i els pagaments

Google Ads Smart campaigns | How and when am I billed?

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

• Amb les campanyes intel·ligents només pagueu pels clics i per les trucades reals que rep el vostre anunci.
  • Els costos poden variar d'un dia per l'altre, però no se us cobrarà més que el pressupost mensual màxim.
  • A la configuració de pagament es mostra quan pagueu, i les formes de pagament indiquen de quina manera pagueu.

Cost de les campanyes intel·ligents

Només pagareu per les trucades i pels clics obtinguts a través de les campanyes intel·ligents. L'import total que gasteu cada mes no superarà el pressupost mensual màxim. Més informació sobre com funcionen els pressupostos a les campanyes intel·ligents

Els preus són dinàmics i, per tant, poden canviar en qualsevol moment. El cost de cada clic depèn de molts factors. Per exemple:

• Quants diners gasten els anunciants de la competència de la vostra àrea.
  • Quina rellevància té el vostre anunci per a les cerques dels usuaris a Google.
  • Quantes probabilitats hi ha que les cerques dels usuaris es tradueixin en vendes.

Sense tarifa d'activació

Les campanyes intel·ligents no tenen cap tarifa d'activació, però és possible que requereixin un import de transacció mínim quan feu un pagament manual.

Configuració i formes de pagament

• Com es paga: amb les campanyes intel·ligents podeu pagar abans que es mostrin els anuncis (pagaments manuals) o bé pagar automàticament un cop s'hagin mostrat (pagaments automàtics). És el que es coneix com a "configuració de pagament". Més informació sobre les opcions de facturació
  • Amb què pagueu: aquest és el mitjà que utilitzeu per pagar els costos (p. ex., una targeta de crèdit) i es coneix com a "forma de pagament". Hi ha algunes formes de pagament que només estan disponibles en determinats països, de manera que és possible que vegeu diferents opcions en funció de la ubicació de la vostra empresa.